داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

6

چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟

  • کد خبر : 34009
  • 27 فروردین 1403 - 4:27
چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟

علت و راه حل مشکل چسبندگی کباب کوبیده مرغکباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد اما در تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. یکی از رایج ترین مشکلات در تهیه کباب کوبیده مرغ نچسبیدن آن به سیخ و […]


علت و راه حل مشکل چسبندگی کباب کوبیده مرغکباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد اما در تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. یکی از رایج ترین مشکلات در تهیه کباب کوبیده مرغ نچسبیدن آن به سیخ و ریختن کباب کوبیده از سیخ است اما چه کار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟ برای جلوگیری از ریختن کباب کوبیده مرغ، راه‌ها و ترفند‌هایی وجود دارد که در ادامه‌ این بخش از آموزش آشپزی نمناک به شما معرفی می‌کنیم، پس با ما همراه باشید.چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه؟برای اینکه کوبیده مرغ شما به سیخ نچسبد، برای تهیه آن از سیخ‌های نو و باریک استفاده کنید، یا سیخ تان را خیس یا چرب نمایید.چرا کوبیده مرغ به دست میچسبه؟برای تهیه کوبیده مرغ از یک رسپی درست استفاده نمایید زیرا اگر برای تهیه مایه کوبیده مرغ از ترکیب نامناسب استفاده نمایید، مایه کوبیده به دست خواهد چسبید.افزایش چسبندگی کباب کوبیده مرغبرای افزایش چسبندگی کباب کوبیده مرغ بهتر است از گوشت ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید و پیاز آب گرفته را به آن بیافزایید و گوشت را در یخچال استراحت دهید، این کار می تواند احتمال چسبندگی اش به سیخ را بیشتر کند. حتما قبل از قرار دادن گوشت به یخچال آن را به خوبی ورز دهید.توصیه می کنیم از قبل سیخ های کباب را درون یخچال سرد نگه دارید. اگر حس کردید مواد کباب شل است، یک قاشق آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.هنگام سیخ گرفتن کباب کوبیده وزن کباب‌ها نباید بیشتر از ۷۰ تا ۸۰ گرم باشد، زیرا اگر کباب‌ها سنگین‌تر باشند از سیخ می‌ریزد.

بیشتر بخوانید
منوی صبحانه دانش آموزی؛ سالم و مقوی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34009

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها