اندازه حبوبات آبگوشت رستورانیآبگوشت از غذاهای سنتی ایرانی است که همواره جایگاه خاصی در میان مردم داشته و انواع مختلفی مثل آبگوشت کشک، بزباش، گندم، بلغور و غیره را دارد. این غذای خوشمزه که با موادی چون گوشت، حبوبات، پیاز، گوجه و… تهیه می شود، زمان پخت در ظرفهای سنگی با نام دیزی شناخته میشود. گرچه پخت این غذای سنتی قلق دارد و جا افتادنش خبرگی می خواهد اما بسیاری از کدبانو های ایرانی و سرآشپزها با طرز تهیه آبگوشت آشنا بوده و مقدار حبوبات آبگوشت را می دانند، در حالی که برای برخی افراد به خصوص تازه عروس ها این سوال پیش می آید که چقدر نخود و لوبیا در آبگوشت بریزم؟ مقدار نخود و لوبیا در آبگوشت برای هر نفر چقدر است؟ با این بخش از نمناک همراه شوید تا پاسخ سوالات خود را بیابید.مقدار نخود و لوبیا در آبگوشت برای هر نفر چقدر است؟حبوبات یا بنشن آبگوشت شامل نخود و لوبیا سفید است که در ترکیب با گوشت، پیاز، سیب زمینی و…یک آبگوشت خوشمزه را رقم می زند.مقدار نخود در آبگوشتمقدار توصیه شده نخود در آبگوشت برای هر نفر حدود ۲۵ تا ۳۵ گرم است. برای تهیه آبگوشت برای ۶ نفر، یک دوم لیوان نخود بریزید.مقدار لوبیا در آبگوشتمقدار توصیه شده لوبیا سفید در آبگوشت برای هر نفر ۲۰ تا ۳۰ گرم است. برای تهیه آبگوشت برای ۶ نفر، یک دوم لیوان نخود بریزید.نکات مهمبرای تهیه آبگوشت سنتی بهتر است از شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب به صورت جداگانه بخیسانید و در صرت امکان چندین مرتبه آب موجود در کاسه ها را تعویض کنید تا نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود و پخت راحت تری داشته باشند.برای تهیه آبگوشت از حبوبات تازه استفاده نمایید.نخودها معمولاً تا ۱ تا ۲ سال پس از تاریخ بستهبندی خود مصرف امن دارند.لوبیاهای خشک معمولاً تا ۱ تا ۲ سال پس از تاریخ بستهبندی قابل استفاده هستند.قبل از استفاده بررسی کنید که آیا نخودها دچار آلودگی، سوختگی یا تغییر رنگ شدهاند یا خیر.همچنین، لوبیاها قبل از استفاده باید چک شود تا از وجود علائم فاسدگی اطمینان حاصل شود.مقدار حبوبات داخل آبگوشت را میتوانید کم یا زیاد کنید، پیشنهاد می شود مقدار نخود از لوبیا بیشتر باشد.
مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر
اندازه حبوبات آبگوشت رستورانیآبگوشت از غذاهای سنتی ایرانی است که همواره جایگاه خاصی در میان مردم داشته و انواع مختلفی مثل آبگوشت کشک، بزباش، گندم، بلغور و غیره را دارد. این غذای خوشمزه که با موادی چون گوشت، حبوبات، پیاز، گوجه و… تهیه می شود، زمان پخت در ظرفهای سنگی با نام دیزی شناخته میشود. […]
- 107 بازدید
- بدون دیدگاه