داغ‌ترین‌ها

شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر

4

فرق خورش کنگر تهرانی و خورشت کنگر شیرازی

  • کد خبر : 34365
  • 23 اردیبهشت 1403 - 7:21
فرق خورش کنگر تهرانی و خورشت کنگر شیرازی

تفاوت طرز تهیه خورش کنگر تهرانی و شیرازی، نوبرانه فصل بهاردر ایران به دلیل تنوع قومی و فرهنگی هر غذایی متفاوت از شهرهای دیگر طبخ می شود مثلاً خورش کنگر را هر کس در خانواده که هیچ، در هر گوشه ایران به شکل خاص خودش درست می‌کند. خورش کنگر از آن دست خورشت‌های قدیمی، خوشمزه […]


تفاوت طرز تهیه خورش کنگر تهرانی و شیرازی، نوبرانه فصل بهاردر ایران به دلیل تنوع قومی و فرهنگی هر غذایی متفاوت از شهرهای دیگر طبخ می شود مثلاً خورش کنگر را هر کس در خانواده که هیچ، در هر گوشه ایران به شکل خاص خودش درست می‌کند. خورش کنگر از آن دست خورشت‌های قدیمی، خوشمزه و فصلی می باشد که در فصل بهار بیشتر از دیگر فصول طبخ می شود. در این بخش از نمناک به تفاوت طرز تهیه خورش کنگر شیرازی و خورش کنگر تهرانی اشاره می کنیم.تفاوت خورش کنگر شیرازی و خورش کنگر تهرانیاغلب شیرازی ها خورش کنگر را با لپه تهیه نمی کنند بلکه با سبزی های معطر تهیه کرده و خورش آنها بیشتر شبیه قورمه سبزی است تا مانند تهرانی ها شبیه به قیمه.شیرازی ها اغلب برای تهیه خورش کنگر از آبغوره به عنوان چاشنی استفاده می کنند اما تهرانی ها از لیمو عمانی و آلو و…شیرازی ها اغلب از رب برای تهیه خورش کنگر استفاده نکرده اما در دستور تهیه خورش کنگر تهرانی ها رب به کار می رود.شیرازی ها در طرز تهیه خورش کنگر:ابتدا پیاز را خرد کرده و با گوشت و ادویه جات و فلفل تفت داده و اجازه می دهند با کمی آب گوشت بپزد.کنگر را پاک کرده و خرد می کنند و در ظرفی ریخته و با حرارت کم اجازه می دهند کمی نیم پز شود، بعد که رنگش تغییر کرد کمی روغن ریخته و سرخ می کنند.نعنا و جعفری خرد شده را تفت می دهند.وقتی گوشت نیم پز شد، کنگر، نعنا و جعفری سرخ شده را به خورشت اضافه می کنند.کنگرها را به خورش می افزایند.نمک، آبغوره و زعفران دم کرده به خورشت افزوده و حدود ۳۰ دقیقه دیگر صبر می کنند تا خورشت با حرارت ملایم بجوشد و کاملا جا بیفتد.برخی از افراد برای درست کردن خورش کنگر از سبزی قرمه سبزی استفاده می کنند که هیچ اشکالی ندارد.خورش کنگر را در ظرف کشیده وهمراه با برنج کته یا آبکش شده سرو می کنند.تهرانی ها برای طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه:ابتدا لپه را خیس و برای ۱ ساعت کنار می گذارند.کنگرها را پاک کرده و خرد می کنند.در یک قابلمه پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت می دهند تا طلایی شود.گوشت خورشتی خرد شده را به همراه ادویه ها اضافه و به همراه پیاز تفت می دهند تا رنگ گوشت تغییر کند.وقتی گوشت تغییر رنگ داد،کمی زعفران و رب را اضافه و تفت می دهند تا بوی خامی رب گرفته شود.لپه را نیز اضافه و تفت می دهند.کمی آب جوش به قابلمه افزوده و اجازه می دهند گوشت بپزد.کنگر را با کمی روغن تفت داده و در ۱۵ دقیقه انتهای به همره آبغوره یا غوره تازه اضافه می کنند.برخی افراد نیز به خورش به جای آبغوره لیمو عمانی می افزایند.پس از جا افتادن خورش نمک اضافه کرده و اجازه می دهند با نمک بجوشد.سپس این خورش را با پلو سرو می کنند.

بیشتر بخوانید
ادویه غذاهای گوشتی رستوران های لاکچری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34365

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها