داغ‌ترین‌ها

خطر نگران کننده نمک برای بدن چاقی و ریزش مو ربطی بهم دارند؟ دلیل پنهان عرق کردن زیاد در خواب روز ایمنی حمل و نقل، گامی به سوی آینده‌ای امن‌تر راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی

8

فلافل خونگی راحت بدون نخود؛ خوشمزه جدید

  • کد خبر : 34373
  • 24 اردیبهشت 1403 - 7:27
فلافل خونگی راحت بدون نخود؛ خوشمزه جدید

طرز تهیه فلافل خانگی ساده و سریعدستور تهیه فلافل بدون خیساندن نخود مناسب وقتهایی است که هوس پخت فلافل کرده اید و از طرفی هم نمیخواهید با استفاده از نخود خیس نخورده، گوارش خود را دچار مشکل کنید؛ اینجاست که آموزش فلافل نمناک به روشی که در ادامه بخش آموزش آشپزی خواهید خواند، فوق العاده […]


طرز تهیه فلافل خانگی ساده و سریعدستور تهیه فلافل بدون خیساندن نخود مناسب وقتهایی است که هوس پخت فلافل کرده اید و از طرفی هم نمیخواهید با استفاده از نخود خیس نخورده، گوارش خود را دچار مشکل کنید؛ اینجاست که آموزش فلافل نمناک به روشی که در ادامه بخش آموزش آشپزی خواهید خواند، فوق العاده برایتان کاربردی خواهد بود.مواد لازم فلافل آبادانی بدون نخودمواد لازممیزان لازمدال عدس۲۵۰ گرمآرد سوخاری۱۰۰گرمسیر ۳ حبهپیاز ۱ عدد متوسطجعفری و تلخون۵۰ گرمسیب زمینی۱ عدد متوسطادویه فلافل شامل نمک، فلفل، پودر انبه و زردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه خمیر فلافل پفکی با دال عدساین دستور تهیه، یکی از ساده ترین ها در لیست فلافل خانگی است که برای شروع آن ابتدا باید دال عدس ها را داخل آب گرم به مدت ۶ الی ۷ ساعت بخیسانیم.در مرحله بعد، دال عدس های خیس خورده را داخل غذا ساز ریخته و همراه سایر مواد اولیه، همچون پیاز، سیب زمینی، سبزی ها که شامل جعفری و تلخون بود، سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کاملا میکس میکنیم.بعد از میکس شدن مواد، آرد سوخاری را اضافه کرده و بعد از ترکیب مواد با آرد سوخاری، کمی استراحت میدهیم تا مواد به اصطلاح به خورد هم بروند.خمیر فلافل شما آماده است؛ میتوانید با فلافل زن یا هر قالب در دسترس دیگر آن را شکل داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

بیشتر بخوانید
علت ترشی و تلخی سمنو؛ چرا سمنو شیرین نمیشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34373

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها