داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

اشتباهی که کباب کوبیده رو خراب می کنه

  • کد خبر : 34545
  • 10 خرداد 1403 - 8:47
اشتباهی که کباب کوبیده رو خراب می کنه

باید نبایدهای طرز تهیه کباب کوبیده برای خوشمزه تر شدن این غذاکباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که تاریخچه آن به دوران قاجار بر می گردد و در خیلی از مجالس شادی و عزا از آن برای پذیرایی استفاده می شود. برای تهیه این کباب بر خلاف ظاهر ساده اش، […]


باید نبایدهای طرز تهیه کباب کوبیده برای خوشمزه تر شدن این غذاکباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که تاریخچه آن به دوران قاجار بر می گردد و در خیلی از مجالس شادی و عزا از آن برای پذیرایی استفاده می شود. برای تهیه این کباب بر خلاف ظاهر ساده اش، باید تمام فوت و فن ها را بلد باشید و تمامی مراحل را از ابتدا به درستی انجام داده و هیچ چیزی را از قلم نیاندازید. برخی از افراد در تهیه کبابی کوبیده اشتباهاتی را انجام می دهند که سبب می شود کباب کوبیده بدمزه شده و مانند کباب کوبیده های رستورانی و خوشمزه نباشد. در این بخش از نمناک شما را با اشتباهاتی آشنا می کنیم که کوبیده را بدمزه می کنند.استراحت ندادن به گوشت کوبیدهاگر به گوشت کباب کوبیده حداقل ۴ یا ۵ ساعت استراحت ندهید، کبابتان سفت و بیات می‌شود و مزه خوبی نخواهد داشت. بعد از اینکه گوشت را خوب ورز دادید و ادویه های دلخواهتان را به آن اضافه کردید، حتما آن را حد اقل ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید.عدم پخت یکنواخت کوبیدهیکی از رازهای خوشمزه شدن کباب کوبیده پخت یکنواخت آن است،اگر سیخ‌های کوبیده به زغال نزدیک باشند، کباب‌ها می‌سوزند و اگر خیلی از زغال دور باشند،کباب‌ها خام باقی می‌مانند و مزه و طعم خوبی نخواهند داشت پس سیخ‌های کوبیده را مرتب پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکنواخت به کباب‌ها برسد.استفاده از گوشت فاقد چربییکی از علت‌های بد مزه شدن کباب کوبیده استفاده از گوشت فاقد چربی است. اگر برای تهیه کباب کوبیده از گوشت بدون چربی استفاده کنید،کباب‌ها طعم خوبی نخواهند داشت و خشک و سفت می‌شوند.پیاز سفید در کباب کوبیدهاستفاده از پیاز سفید در تهیه کباب کوبیده باعث شیرین شدن طعم آن می‌شود، برای تهیه کباب کوبیده یک یا چند عدد پیاز زرد را نده ریز کنید و سپس به خوبی آب اضافه آن را جدا نمایید، آب پیاز در مایع کباب حتماً آن را خراب می‌کند.استفاده نکردن از ادویهعدم استفاده از ادویه سبب طعم بد کباب کوبیده خواهد شد، اگر می‌خواهید کباب کوبیده شما خوشمزه‌تر از همیشه شود، از ادویه‌هایی چون فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،سماق،پودر لیمو عمانی و…غافل نشوید، این ادویه‌ها سبب خوشمزه شدن کباب کوبیده و از بین رفتن بوی زهم گوشت می شود.شستن گوشتبسیاری از افراد یکی دیگر از علت‌های بد طعم شدن گوشت را شست و شوی آن می‌دانند، این افراد عقیده دارند شست و شوی گوشت قبل از چرخ کردن سبب تغییر رنگ و مزه آن شده و باعث می‌شود گوشت چسبندگی خود را از دست دهد.

بیشتر بخوانید
دستور پنکیک جو دوسر؛ هم ساده هم با موز
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34545

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها