داغ‌ترین‌ها

شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش پیشنهاد آرایشگر سلبریتی ها برای تقویت مو شغل معین زد قبل خواننده شدن؛ برای اولین بار گفت دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج نظر شخصی شبنم قربانی درباره امین زندگانی آموزش کاپ کیک شکلاتی خوشمزه مخصوص وگان ها با نمک، اینجوری استرس رو سریع درمان میکنن عکس بامزه المیرا شریفی مقدم در روز اول مدرسه پست قبل ازدواجی کیوان ساکت اف برای شیدا خلیق تجمع آب در بدن نشانه چه مشکلی است؟ رویا نونهالی و همسرش جایی مشترک با ظریف و همسرش ادویه غذاهای گوشتی رستوران های لاکچری عشق مشترک محراب قاسم خانی و شقایق دهقان بعد جراحی و کشیدن دندان غذا و خوردنی چی بخورم؟ عکس زیرخاکی مسعود پزشکیان قبل ازدواج رفع شوری خیارشور با ترفند ساندویچی ها مازیار لرستانی با تیپ دامادی ظاهر شد

4

طرز تهیه سسی که جوجه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه

  • کد خبر : 34581
  • 14 خرداد 1403 - 9:07
طرز تهیه سسی که جوجه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه

طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوصچاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش […]


طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوصچاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش دادیم و حالا در تکمیل رسپی های قبلی، اینبار نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما میشود.مواد لازم سس جوجهمواد لازممقدارسیر۱۰ حبهروغن نباتی۵ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوریپاپریکا۲ قاشق غذاخوریپودر تخم گشنیز۱ قاشق سرخالیفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریشکر۱ قاشق غذاخوریفلفل قرمز تند۱ قاشق چایخوریطرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژهبرای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34581

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها