داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

5

طرز تهیه سسی که جوجه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه

  • کد خبر : 34581
  • 14 خرداد 1403 - 9:07
طرز تهیه سسی که جوجه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه

طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوصچاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش […]


طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوصچاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش دادیم و حالا در تکمیل رسپی های قبلی، اینبار نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما میشود.مواد لازم سس جوجهمواد لازممقدارسیر۱۰ حبهروغن نباتی۵ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوریپاپریکا۲ قاشق غذاخوریپودر تخم گشنیز۱ قاشق سرخالیفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریشکر۱ قاشق غذاخوریفلفل قرمز تند۱ قاشق چایخوریطرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژهبرای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
اسرار آشپزی؛ کدام ادویه برای کدام غذا ؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34581

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها