طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوصچاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش دادیم و حالا در تکمیل رسپی های قبلی، اینبار نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما میشود.مواد لازم سس جوجهمواد لازممقدارسیر۱۰ حبهروغن نباتی۵ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوریپاپریکا۲ قاشق غذاخوریپودر تخم گشنیز۱ قاشق سرخالیفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریشکر۱ قاشق غذاخوریفلفل قرمز تند۱ قاشق چایخوریطرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژهبرای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.
طرز تهیه سسی که جوجه رو چند برابر خوشمزه تر میکنه
طرز تهیه چاشنی جوجه کباب و سس جوجه مخصوصچاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعتها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در بخش های قبلی آموزش آشپزی نمناک، چندین نوع سس جوجه بندری، تند و… را آموزش […]
- 91 بازدید
- بدون دیدگاه