داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

5

بدون نیاز به آفتاب و فر لواشک بازاری درست کن

  • کد خبر : 34694
  • 24 خرداد 1403 - 10:19
بدون نیاز به آفتاب و فر لواشک بازاری درست کن

طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاباغلب ما آپارتمان نشین ها، علاقه به درست کردن لواشک خانگی را بدلیل نداشتن فضای مناسب برای خشک کردن لواشک نادیده می گیرم ولی اگر خانه شما هم آفتاب گیر نیست یا فر ندارید میتوانید با ترفندی که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان خواهیم گفت، […]


طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاباغلب ما آپارتمان نشین ها، علاقه به درست کردن لواشک خانگی را بدلیل نداشتن فضای مناسب برای خشک کردن لواشک نادیده می گیرم ولی اگر خانه شما هم آفتاب گیر نیست یا فر ندارید میتوانید با ترفندی که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان خواهیم گفت، لواشک خانگی خوشمزه مثل بازاری ها درست کنید. رسپی آموزشی ما، لواشک آلو است که هر زمان در دسترس داشتید با این ترفند میتوانید لواشک های خوشمزه خانگی تان را با آن تهیه کنید.طرز تهیه لواشک خانگی بدون آفتاب۳ کیلو آلو سیاه رو شسته و با چاقو هست هایش را جدا کنید.آلوها را به صورت درشت خرد کرده و داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید.دو لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا آلوها بپزند.حرارت باید ملایم باشد تا محتویات قابلمه سر ریز نشود.بعد از ۱۰ دقیقه آلوها را کمی هم زده و یه قاشق نمک اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.برای خوشرنگ تر شدن لواشک، حتما کف روی آلوها را بگیرید.قابلمه از روی حرارت برداشته و بعد از آنکه کمی خنک شد داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید.کف یک سینی مناسب ترجیحا استیل را چرب کنید و مواد میکس شده را داخلش بریزید.قابلمه بزرگی را تا نصفه آب کرده و روی شعله اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید.حالا سینی را روی قابلمه قرار دهید تا لواشک با بخار آب به آرامی خشک شود.اجازه دهید بین ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم روی اجاق بماند.مرتب روال خشک شدن لواشک را با دست چک کنید؛ هر زمان لواشک به دستتان نچسبید آماده است و شما می توانید از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد از سینی جدا کنید.

بیشتر بخوانید
اندازه شکر مربای توت فرنگی برای شکرک نزدن مربا
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34694

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها