داغ‌ترین‌ها

همسر و فرزندان سید حسن نصرالله + سن و بیوگرافی شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش پیشنهاد آرایشگر سلبریتی ها برای تقویت مو شغل معین زد قبل خواننده شدن؛ برای اولین بار گفت دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج نظر شخصی شبنم قربانی درباره امین زندگانی آموزش کاپ کیک شکلاتی خوشمزه مخصوص وگان ها با نمک، اینجوری استرس رو سریع درمان میکنن عکس بامزه المیرا شریفی مقدم در روز اول مدرسه پست قبل ازدواجی کیوان ساکت اف برای شیدا خلیق تجمع آب در بدن نشانه چه مشکلی است؟ رویا نونهالی و همسرش جایی مشترک با ظریف و همسرش ادویه غذاهای گوشتی رستوران های لاکچری عشق مشترک محراب قاسم خانی و شقایق دهقان بعد جراحی و کشیدن دندان غذا و خوردنی چی بخورم؟ عکس زیرخاکی مسعود پزشکیان قبل ازدواج رفع شوری خیارشور با ترفند ساندویچی ها

3

ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

  • کد خبر : 34802
  • 04 تیر 1403 - 11:26
ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ […]


طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ کیلوگرمکلم بنفش۳ لیوانسیر۵ الی ۸ حبههویج۱۰ عددنمک۳ قاشق غذاخوریسرکهبه میزان لازمنعنا خشک۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی فوری خوشمزهابندا بادمجان ها را با سرکه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.سپس آنها را داخل ظرف مناسب ریخته و به آن نعنا خشک، کلم قرمز ریز شده، هویج رنده شده و نمک و فلفل تند را به همراه چند حبه سیر خرد شده اضافه می کنیم.تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف شیشه ای مناسب ترشی میریزیم.دراین مرحله سرکه را به مواد ترشی بادمجان اضافه می کنیم؛ سرکه را تا جایی می ریزیم که روی مواد رو کامل بپوشاند.حالا درب شیشه را بسته و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.این ترشی در عرض ۱ روز آماده خوردن می شود.نوش جان.

بیشتر بخوانید
نکات جادویی خورش قورمه سبزی که از آن بی خبرید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34802

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها