داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

  • کد خبر : 34802
  • 04 تیر 1403 - 11:26
ترشی بادمجان یک روزه؛ خوشمزه ترین ترشی شمالی

طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ […]


طرز تهیه ترشی یک روزه با بادمجاناگر علاقه مند به ترشی بادمجان هستید ولی نمیتوانید چند روز برای آماده شدنش صبر کنید، در این بخش از آموزش ترشی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید که قرار است باهم یک ترشی فوری خوشمزه با کلم و بادمجان را تهیه کنیم.مواد لازم ترشی بادمجان یک روزهمواد لازممقداربادمجان۱ کیلوگرمکلم بنفش۳ لیوانسیر۵ الی ۸ حبههویج۱۰ عددنمک۳ قاشق غذاخوریسرکهبه میزان لازمنعنا خشک۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی فوری خوشمزهابندا بادمجان ها را با سرکه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.سپس آنها را داخل ظرف مناسب ریخته و به آن نعنا خشک، کلم قرمز ریز شده، هویج رنده شده و نمک و فلفل تند را به همراه چند حبه سیر خرد شده اضافه می کنیم.تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کرده و بعد داخل ظرف شیشه ای مناسب ترشی میریزیم.دراین مرحله سرکه را به مواد ترشی بادمجان اضافه می کنیم؛ سرکه را تا جایی می ریزیم که روی مواد رو کامل بپوشاند.حالا درب شیشه را بسته و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.این ترشی در عرض ۱ روز آماده خوردن می شود.نوش جان.

بیشتر بخوانید
تولید گز اصفهان در کارخانه چگونه است؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34802

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها