داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه + اندازه و نوع سرکه

  • کد خبر : 34818
  • 05 تیر 1403 - 11:27
طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه + اندازه و نوع سرکه

طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزهاگر مایلید خودتان و بطور طبیعی پنیر صبحانه را در منزل تهیه کنید، نیاز به یک دستور تهیه مطمئن خواهید داشت؛ دستور تهیه ای که ساده ترین آن را در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک با هم میخوانیم.مواد لازم پنیر خانگیشیر محلی پرچرب ۲ کیلوسرکه ۶ قاشق غذاخوری** در […]


طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزهاگر مایلید خودتان و بطور طبیعی پنیر صبحانه را در منزل تهیه کنید، نیاز به یک دستور تهیه مطمئن خواهید داشت؛ دستور تهیه ای که ساده ترین آن را در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک با هم میخوانیم.مواد لازم پنیر خانگیشیر محلی پرچرب ۲ کیلوسرکه ۶ قاشق غذاخوری** در تهیه پنیر خانگی، برای هر ۱ کیلو شیر به ۳ قاشق غذاخوری سرکه نیاز داریم.طرز تهیه پنیر در منزلشیر را در ظرف مناسب روی اجاق گذاشته و جوش می آوریم.بعد از جوشیدن شیرف با شعله ملایم اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.پس از ۲۰ دقیقه به ازای هر یک کیلو شیر ۳ تا قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه میکنیم.با اضافه کردن سرکه شیر دلمه دلمه میشود؛ شعله را خاموش کرده و پنیر را از شیر جدا کرده و داخل یک پارچه نازک میریزیم.آب پنیر باید کاملا گرفته شود اما آب پنیر را دور نریزید.حالا روی پنیر پیچیده شده داخل دستمال، یک جسم سنگین قرار دهید تا کاملا آب آن خارج شود.پس از گذشت دو ساعت پنیر شما آماده است.میتوانید پنیر خانگی خوشمزه را خرد کرده و داخل آب پنیری که جدا کرده بودید و به آن نمک اضافه کرده اید، ریخته و حدود ۴۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از ۲ روز، پنیر شما آماده مصرف است؛ نوش جان کنید.با چه سرکه ای پنیر درست کنیم؟بهترین نوع سرکه برای درست کردن پنیر خانگی، سرکه سفید است.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه نان ساجی یا نان تابه ای خانگی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34818

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها