داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار و سس مخصوصش

  • کد خبر : 34858
  • 09 تیر 1403 - 11:47
طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار و سس مخصوصش

طرز تهیه دلمه برگ مو با رب اناردلمه یک غذای خوشمزه به معنای پر شده است که می توان با استفاده از برگ انگور، فلفل دلمه، بادمجان، کدو، گوجه فرنگی و… درست کرد. متداول ترین نوع دلمه، دلمه برگ مو است که مردم شهرهای مختلف ایران آن را با اشکال و مواد مختلف تهیه می‌کنند.برای […]


طرز تهیه دلمه برگ مو با رب اناردلمه یک غذای خوشمزه به معنای پر شده است که می توان با استفاده از برگ انگور، فلفل دلمه، بادمجان، کدو، گوجه فرنگی و… درست کرد. متداول ترین نوع دلمه، دلمه برگ مو است که مردم شهرهای مختلف ایران آن را با اشکال و مواد مختلف تهیه می‌کنند.برای تهیه مواد میانی دلمه اغلب از مواد اولیه ای مانند گوشت چرخ کرده، برنج، برخی سبزی ها، پیاز، لپه و ادویه های دلخواه استفاده می شود اما سس دلمه متفاوت بوده و برخی از رب انار، رب گوجه فرنگی، سرکه و…استفاده می کنند.در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار را آموزش خواهیم داد، اگر علاقمند به تهیه این غذای خوشمزه برای برای مهمانی ها و دورهمی های خود هستید، این مطلب از نمناک را مطالعه نمایید.مواد لازم دلمه برگ مو مجلسی با رب انارمواد لازممقداربرگ مونیم کیلوبرنج ۲ پیمانهلپه ۱/۵ پیمانهگوشت چرخ کرده۵۰۰ گرمپیاز۲ عددسبزی دلمه۳۰۰ گرمنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمرب اناربه مقدار لازمآببه مقدار لازمطرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب اناربرای تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار:لپه را دوساعت خیس کنید.لپه را در ظرفی به همراه آب روی گاز بگذارید تا بپزد.در یک قابلمه مناسب به مقدار دو سوم آب و نمک بریزید.برنج را بعد از جوش آمدن آب درون قابلمه بریزید تا کمی نرم شود.برنج را آبکش کنید.پیاز را خرد کنید و درون تابه ای با مقداری روغن تفت دهید.گوشت چرخ‌کرده را به پیاز در حال تفت اضافه کنید.پس از سرخ شدن گوشت، سبزی دلمه را بیافزایید.بعد از تفت دادن سبزی به مواد برنج و لپه پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید.نمک، فلفل و مقداری زعفران دم کرده را اضافه کنید و سپس مواد را از روی حرارت بردارید.در قابلمه ای که برگ مو ها راحت در آن جابه جا شوند تا نصف آن آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا زودتر به جوش بیاید و کمی نمک داخل آب بریزید و برگ موها را داخل آب در حال جوش قرار داده و بعد از یک دقیقه از داخل آب بیرون آورده و در آبکشی بریزید.کمی آب سرد روی برگ ها ریخته و اجازه دهید که آب اضافه از آنها خارج گردد.یک عدد از برگ موها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به اندازه یک قاشق پر از مواد دلمه وسط برگ مو بریزید.بسته به اندازه برگ انگور شما، مقدار پر کردن می تواند متفاوت باشد.اگر برگ ها کوچک بودند می توانید از دو عدد برگ مو کنار هم استفاده کنید.برگ انگور را طوری تا بزنید که شبیه به یک مربع یا بقچه شود.کف قابلمه را۲ قاشق چایخوری روغن زیتون ریخته و با برگ مو کاملا بپوشانید و دلمه های پیچیده شده را منظم کف قابلمه بچینید.برای تهیه سس دلمه برگ مو با رب انار باید داخل یک ظرف مناسب رب انار را بریزید.به رب انار، مقداری آب و آبلیمو یا آب نارنج به همراه زعفران دم کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.روی کل دلمه ها چاشنی رب انار بریزید و در قابلمه را ببندید.دلمه ها را روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱ساعت ۳۰ دقیقه دلمه ها بپزند.نکات مهم تهیه دلمه برگ موبرای تهیه دلمه می توانید برنج را آبکشی یا دمی درست کنید، فقط دقت کنید لازم نیست حتما برنج کاملا پخته باشد.سبزی دلمه شامل گشنیز، مرزه، تره و پیازچه است.برای نرم شدن برگ موها، بعد از جوشاندن آن‌ها را در آب سرد قرار دهید،این کار کمک می‌کند که برگ‌ها لطیف‌تر شده و به راحتی پیچیده شوند.در طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی، از سبزی‌های محلی مثل ترخون، مرزه و شوید بیشتر استفاده می‌شود.دلمه برگ مو در ترکی به نام (یپراخ دولماسی) هم شناخته می‌شود. مواد اصلی دلمه برگ مو ترکی شامل برنج، لپه، بلغور، ساری‌یاغ (روغن به‌دست آمده از جوشاندن کره حیوانی)، پیاز و مخلوط سبزی است.برای پخت دلمه برگ مو شیرین با رب انار از چاشنی‌ها یا سس‌های مختلفی مانند ترکیب آب و شکر هم استفاده می‌شود.برای تهیه دلمه شیرازی می توان از آب گوشت یا حتی آب رب استفاده نمود.برای تهیه دلمه ملس می توان به آن آب گوجه همراه با ادویه‌های مناسب، قاچ لیمو یا آلو خشک یا گوجه سبز اضافه کرد.

بیشتر بخوانید
ادویه ای که کله پاچه رو خیلی خوشمزه تر میکنه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34858

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها