2

بهترین لپه برای قیمه، لپه ریزه یا درشت؟

  • کد خبر : 34898
  • 12 تیر 1403 - 12:08
بهترین لپه برای قیمه، لپه ریزه یا درشت؟

بهترین لپه برای خورش قیمهلپه یکی از انواع حبوبات است که از آن برای تهیه غذاهای مختلف چون قیمه، آش و… استفاده می شود. طعم بی نظیر این غذاها حول محور لپه می‌چرخد، به همین خاطر خرید لپه مناسب اهمیت زیادی دارد. در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که لپه خوب چه […]


بهترین لپه برای خورش قیمهلپه یکی از انواع حبوبات است که از آن برای تهیه غذاهای مختلف چون قیمه، آش و… استفاده می شود. طعم بی نظیر این غذاها حول محور لپه می‌چرخد، به همین خاطر خرید لپه مناسب اهمیت زیادی دارد. در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که لپه خوب چه ویژگی هایی دارد و کدام نوع از لپه را تهیه نمایید.تشخیص لپه خوبدر پاسخ این سوال که لپه خوب چگونه باید باشد؟ و… باید بگوییم که لپه خوب:لپه خوب دارای رنگ روشن و زرد رنگ است.لپه خوب بدون لک است.لپه خوب بدون حفره است.لپه خوب ظاهری یکدست و بدون برجستگی دارد.لپه خوب زمان پخت کمی داشته و دیرپز نیست.لپه خوب درشت نبوده و از نوع ریز است.لپه خوب به صورت ارگانیک و بدون لک و ظاهری یکدست است.لپه خوب در بسته بندی مناسب عرضه می شود.انتخاب لپه مناسب برای خورش قیمهلپه درشت خوبه یا ریز؟لپه ریز برای پخت بهتر از لپه درشت است زیرا دارای رنگی روشن تر و ظاهری یکدست بوده و کیفیت بالایی دارد و می توان از آن برای تهیه قیمه نذری، قیمه مجلسی، قیمه پلو، قیمه نثار، قیمه بادمجان و…استفاده کرد. از لپه درشت برای تهیه فلافل یا کوفته استفاده می شود.بهترین نوع لپه زودپزلپه مرغوب دیرپز نیست و خیلی زود پخته می شود. قبل از تهیه غذاهای مختلف با قیمه مقداری از آن را جداگانه بپزید تا دریابید که لپه دیرپز است یا زودپز. برای تهیه غذا با لپه دیرپز نکات زیر را رعایت کنید:لپه دیرپز را جداگانه بپزید تا اگر که لپه دیرپز است از هدر رفتن مواد غذایی دیگر جلوگیری کنید.لپه را چند ساعت قبل از تهیه غذا، در آب ولرم خیس کنید و خیس کردن لپه باعث زودپز شدن آن و گرفتن نفخ لپه می شود.برای تهیه غذا با لپه دیرپز از زودپز برای جوشاندن لپه ها استفاده کنید.اگر لپه دیرپز است، در زمان تهیه غذا ابتدا نمک را به غذا اضافه نکنید زیرا نمک باعث دیرپز شدن لپه می شود.بهترین مارک لپهدر پاسخ به سوال بهترین مارک لپه باید گفت، مارک های موجود در بازار چندان تفاوتی با یکدیگر نداشته و شما باید بیشتر به ویژگی های لپه مرغوب چون اندازه یکدست و متناسب آن، رنگ روشن و زرد رنگ، بدون حفره و… آن توجه نمایید.بهترین نوع لپه در ایرانبهترین نوع لپه در ۵۰ کیلومتری شهر تبریز، در آذر شهر تولید و به بازار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=34898

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها