داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

8

خوشمزه ترین قیمه نذری با این ترفند پخته میشه

  • کد خبر : 35078
  • 27 تیر 1403 - 13:37
خوشمزه ترین قیمه نذری با این ترفند پخته میشه

رازهای خوشمزه شدن قیمه نذریدر مطالب قبلی "طرز تهیه خورش قیمه" نمناک، به سبک و روش‌های مختلف مجلسی و نذری و.. را کامل گفتیم و البته به میزان مواد لازم قیمه نذری برای تعداد نفرات مختلف هم اشاره کردیم؛ ولی این بار قصد داریم به شکل مختصر مفید، راز و ترفندهای خوشمزه شدن خورش قیمه […]


رازهای خوشمزه شدن قیمه نذریدر مطالب قبلی "طرز تهیه خورش قیمه" نمناک، به سبک و روش‌های مختلف مجلسی و نذری و.. را کامل گفتیم و البته به میزان مواد لازم قیمه نذری برای تعداد نفرات مختلف هم اشاره کردیم؛ ولی این بار قصد داریم به شکل مختصر مفید، راز و ترفندهای خوشمزه شدن خورش قیمه بخصوص قیمه نذری را برایتان فهرست کنیم."ادویه قیمه از نوع بهترینش"درمورد ادویه قیمه نذری به‌هیچ‌عنوان کوتاهی نکنید و هیچ یک را از ترکیب حذف نکنید. بهترین ادویه‌ها برای خورش قیمه شامل:زردچوبه فلفل سیاه، تخم گشنیز، زنجبیل، زعفران چوب دارچین هل است.پخت لپه قیمه نذری قلق دارداگر بخواهیم بدون توضیح اضافه بگوییم، حتماً لپه خورشت را حداقل ۲ ساعت خیس کنید و هنگام پخت ۱۰ دقیقه جوشانده و آبکش کنید. فراموش نشود که لپه خورش را باید کمی در روغن تفت دهید.با آب قلم به خورشتتان طعم ببخشیداگر یک کدبانوی حرفه‌ای باشید، اصلاً نیازی نیست بگوییم که افزودن آب قلم از صافی رد شده به خورشت چه تأثیر معجزه‌آسایی در طعم غذایتان خواهد داشت.رب و ادویه خورشت را تفت دهیدرب برای‌آنکه رنگ‌باز کند و ادویه برای‌آنکه عطر آزاد کند نیاز به کمی تفت‌دادن دارد.در استفاده از لیموعمانی کم‌وکسری نباشداغلب آشپزهای حرفه‌ای، برای گرفتن بوی بد لپه لیموعمانی از قبل خیس شده را به خورشت اضافه می‌کنند، پس شما هم به‌تناسب میزان لپه تعداد لیموعمانی را کافی انتخاب کنید.از گوشت گوسفندی استخوانی استفاده کنیددرمورد دلیل استفاده از گوشت استخوانی در تهیه انواع خورشت بخصوص خورش نذری در مطالب قبلی کامل گفتیم و اینجا هم در همین حد می‌گوییم که این گزینه، توصیه اول سرآشپزهای غذاخوری‌های معروف است.چوب دارچین فراموش نشودیکی از رازهای خوش‌رنگ شدن خورشت قیمه، دارچین است. از چوب دارچین برای سیاه نشدن خورش قیمه استفاده کنید.خورشت قیمه بدون عطر فایده نداردمقدار کمی گل محمدی با گلاب و هل ترکیب کرده و به خورش عطر خوب ببخشید.حرارت خورش قیمه نذری خیلی مهم استخورش قیمه رو باحرارت کم و در زمان طولانی بپزید تا یک خورش جاافتاده و غلیظ داشته باشید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سالاد گرم مرغ و قارچ؛ واسه نهار بچه ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35078

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها