داغ‌ترین‌ها

پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد دستور تهیه کتلت بادمجان با گوشت+ اندازه دقیق مواد لازم اعترافات جالب و جنجالی فیروز کریمی درباره خودش طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه خانگی بدون گوشت مادربزرگ نفس بازغی کنار پسر معروفش با این کوکو سیب زمینی مجلسی، همه رو سورپرایز کن دلیل بستری شدن اکبر زنجانپور در بیمارستان آموزش یه ترشی مجلسی مخصوص با کلم قرمز هنرنمایی همسر بهرام رادان در پخت آش دندونی پسرش آموزش مرغ سوخاری رژیمی؛ بدون روغن و بی نهایت خوشمزه زندگی شخصی دونالد ترامپ+ عکس همسران و تعداد فرزندانش طرز تهیه کتلت بادمجانی که مثلشو جایی نخوردی چرا مصرف زیره سبز این قدر توصیه می شه؟ صحنه زشت آخر بازی استقلال و الهلال سلام عکس جدید عشق ارسطو پایتخت همه را شوکه کرد

2

طرز تهیه پودر شکر یا پودر قند برای کیک + تفاوت

  • کد خبر : 35179
  • 11 مرداد 1403 - 17:26
طرز تهیه پودر شکر یا پودر قند برای کیک + تفاوت

دستور تهیه پودر شکر یا پودر قند برای کیک و تفاوت آنها در شیرینی پزیپودر قند و پودر شکر یکی از پرمصرفترین شیرین کننده ها در قنادی محسوب می‌شوند، تأثیر شیرین کننده‌‌هایی چون پودر قند تنها به ایجاد طعم شیرین در محصولات قنادی خلاصه نمی‌شود بلکه برای پخت بهتر و ایجادبافت مناسب محصولات قنادی نیاز […]


دستور تهیه پودر شکر یا پودر قند برای کیک و تفاوت آنها در شیرینی پزیپودر قند و پودر شکر یکی از پرمصرفترین شیرین کننده ها در قنادی محسوب می‌شوند، تأثیر شیرین کننده‌‌هایی چون پودر قند تنها به ایجاد طعم شیرین در محصولات قنادی خلاصه نمی‌شود بلکه برای پخت بهتر و ایجادبافت مناسب محصولات قنادی نیاز به پودر قند داریم. پودر قند و پودر شکر در فروشگاه ها به صورت آماده وجود دارد اما می توان آنها را در خانه تهیه کرد. در این بخش از نمناک طرز تهیه پودر شکر یا پودر قند برای کیک را آورده ایم و به سوال پرتکرار جایگزین پودر قند پاسخ داده ایم.آیا میشود به جای پودر قند از شکر استفاده کرد؟در پاسخ به این سوال باید بگوییم به دلیل تفاوت شکر و پودر قند در شیرینی پزی و تهیه کیک نمی توان آن ها را جایگزین یکدیگر کرد.تفاوت پودر قند و شکر چیست و چرا نمی توان آنها را جایگزین یکدیگر کرد؟علت عدم استفاده از شکر به جای پودر قند در شیرینی پزی به تفاوت پودر قند و شکر مربوط است که عبارتند از:پودر قند بسیار نرم تر از شکر است و جایگزین شکر به جای آن در بافت کیک و شیرینی تاثیر دارد.پودر قند به راحتی و در هر دمایی با آب یا روغن مخلوط می شود پس نمی توان به جای آن از شکر استفاده کرد.در تهیه پودر قند از نشاسته ذرت استفاده می شود که در بافت شیرینی ها تاثیر دارد.بافت کیک و شیرینی با پودر قند لطیف تر می شود بنابراین از پودر قند بیشتر در کاپ کیک ها واز شکر به دلیل خشک و ترد کردن بیشتر در بیسکویت ها و شیرینی های خشک استفاده می شود.پودر قند از شکر شیرین تر است و جایگزین کردن شکر به جای پودر قند موجب کمتر شیرین بودن کیک و شیرینی می شود.طرز تهیه پودر قند در خانهبرای تهیه پودر قند در منزل:قند را داخل مخلوط کن بریزید.قندها را با دور تند مخلوط کن به صورت پودر در آورید.دستگاه را خاموش کنید و با قاشق پودر قند را مخلوط کنید.دوباره پودر قند را با مخلوط کن بزنید تا پودری نرم شود.از الک‌های بسیار ریز برای صاف کردن و الک کردن پودر قند استفاده کنید تا پودر قندتان بالاترین کیفیت را داشته باشد.اگر می خواهید پودر قند شما مانند پودر قند آماده شود، به هر یک کیلو پودر قند حدود ۳۰ گرم نشاسته ذرت اضافه کنید.پودر قند را در یک ظرف تمیز و درب بسته بریزید و در جای خشک قرار دهید.از این روش برای تهیه پودر شکر نیز می توان استفاده کرد بدین طریق که به جای قند در آسیاب یا مخلوط کن باید شکر بریزید.طرز تهیه پودر قند بدون آسیاببرای تهیه پودر قند بدون آسیاب می توانید با یک گوشتکوب، قند ها را بکوبید و هربار الک کنید و قسمت های درشت را دوباره بکوبید تا پودری نرم و یکدست به دست آورید. این کار نیازمند حوصله و چندین بار کوبیدن و الک کردن است.با پودر قند چی درست کنم؟از پودر قند برای مصارف مختلف چون کیک پزی، شیرینی پزی، تهیه دسر، شربت و حلوا، فوندانت، انواع آیسینگ یا روکش‌های کیک و شیرینی، تزیین روی انواع کیک و دسر و… می توانید استفاده کنید.طرز تهیه شربت با خاک قندبرای تهیه شربت با خاکه قند به روش زیر عمل کنید:اگر مقداری خاکه قند یا قندهای ریز دارید، همه آنها را در یک قابلمه بریزید.مقداری آب به خاکه قندها بیافزایید.قابلمه را روی شعله گاز بگذارید.زعفران دم کرده را به همراه گلاب اضافه کنید.بگذارید تا شربت بجوشد و قوام پیدا کند.پس از به غلظت رسیدن شربت آن را از روی حرارت بردارید.وقتی که شربت سرد شد، آن را از صافی عبور دهید.شربت را با کمی آب رقیق کنید.تخم شربتی بریزید و سرو کنید.می توانید به دلخواه به آن کمی آبلیمو و تخم شربتی یا خاکشیر اضافه کنید.شربت زعفران در روز های گرم و تابسنانی بسیار دلچسب و برای رفع تشنگی و پذیرایی مناسب است.

بیشتر بخوانید
نان زنجبیلی خونگی بسیار لطیف، بدون فر و خمیرمایه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35179

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها