خشک کردن تخمه خربزه و طالبی و هندوانهتابستان، فصل میوههای رنگارنگ است اما در میان همه میوه های تابستانی هیچ چیز جای خربزه، طالبی و هندوانه آبدار و خوشمزه را نمی گیرد. این میوه های سرشار از ویتامین و پرخاصیت می توانند به عنوان یک میان وعده، آب از دست رفته بدن را جبران کنند. به جز استفاده از خود این میوه ها می توان تخمه هندوانه، طالبی و خربزه را در خانه خشک کرد. اگر از علاقمندان به تخمه خربزه خشک شده هستید با این بخش از نمناک همراه شوید تا نحوه خشک کردن تخمه خربزه، بو دادن تخمه طالبی، طرز تهیه تخمه هندوانه بو داده را به شما بیاموزیم.طرز تهیه تخمه هندوانه بو دادهبرای تهیه تخمه هندوانه بوداده:تخمه های سیاه هندوانه را جمع آوری کنید.تخمه های هندوانه را درون یک آبکش بریزید و بشویید.تخمه ها را در یک سینی بریزید و زیر نور خورشید کامل خشک کنید.تخمه های خشک شده را درون یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.کمی آب و نمک را ترکیب کنید و روی تخمه ها بریزید و بگذارید تا خوب پخته شوند.پس از خشک شدن آب تخمه ها و برشته شدنشان، تخمه ها را در یک سینی پهن کنید و بگذارید تا خنک شوند.تخمه هندوانه ها را در ظرف شیشه ای بریزید و در جای خشک نگهداری کنید.نکات مهم تهیه تخمه هندوانه خشکبرای تهیه تخمه هندوانه بو داده با گلپر هنگام تفت دادن تخمه هندوانه ها به آنها کمی آب لیمو به همراه گلپر افزوده و اجازه دهید برشته شوند.برای تهیه تخمه هندوانه پخته، تخمه های هندوانه را پس از شستن در یک قابلمه با کمی آب و آبلیمو، نمک، زردچوبه و آویشن بجوشاید و بگذارید نرم شوند، سپس آنها را زیر نور خورشید خشک کرده و تفت دهید.می توانید تخمه های هندوانه را در یک سینی فر پهن کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد) در فر برشته کنید.نحوه خشک کردن تخمه خربزه و طالبیبرای خشک کردن تخمه خربزه و طالبی:تخمههای خربزه وطالبی را با قاشق از وسط آن بیرون آورید.دانههای خربزه یا طالبی را در یک آبکش بریزید و با شستشو رشتههای لزج یا خمیری را از آنها جدا کنید.تخمه ها را روی پارچه نخی بریزید و اجازه دهید نیه خشک شوند.در مرحله آخر از خشککردن، کمی نمک به تخمهها بپاشید.بعد از نیم ساعت تخمه ها را در یک ماهیتابه بدون روغن تفت دهید.نکات مهم تهیه تخمه خربزه و طالبی بودادهآویشن یا پودر گوجه فرنگی، کمی زعفران یا آبلیمو بیافزایید تا تخمه ها طعم متفاوتی بگیرند.شما می توانید تخمه های طالبی یا خربزه را پس از شستشو با دو قاشق چایخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری مخلوط از ادویههای مورد علاقهتان و نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کرده و روی کاغذ روغنی درون سینی فر بریزید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید، تخمه ها پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خشک و آماده می شوند.
ساده ترین روش خشک کردن تخمه هندوانه، خربزه و طالبی
خشک کردن تخمه خربزه و طالبی و هندوانهتابستان، فصل میوههای رنگارنگ است اما در میان همه میوه های تابستانی هیچ چیز جای خربزه، طالبی و هندوانه آبدار و خوشمزه را نمی گیرد. این میوه های سرشار از ویتامین و پرخاصیت می توانند به عنوان یک میان وعده، آب از دست رفته بدن را جبران کنند. […]
- 100 بازدید
- بدون دیدگاه