2

طرز تهیه آبگوشت قرمه همدان؛ یه شام و ناهار خوشمزه

  • کد خبر : 35488
  • 13 شهریور 1403 - 21:35
طرز تهیه آبگوشت قرمه همدان؛ یه شام و ناهار خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانهمدان یکی از شهرهای زیبای ایران است که علاوه بر طبیعت بکر و جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی غذاهای خوش عطر و طعم بسیاری نیز دارد. آبگوشت قورمه یا آبگوشت قرمه یکی از خوش طعم‌ترین غذاهای سنتی همدان محسوب می‌شود که به قورمه سبزی شباهت بسیاری دارد. همدانی‌ها این غذای سنتی […]


طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانهمدان یکی از شهرهای زیبای ایران است که علاوه بر طبیعت بکر و جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی غذاهای خوش عطر و طعم بسیاری نیز دارد. آبگوشت قورمه یا آبگوشت قرمه یکی از خوش طعم‌ترین غذاهای سنتی همدان محسوب می‌شود که به قورمه سبزی شباهت بسیاری دارد. همدانی‌ها این غذای سنتی و مخصوص را برای شب عید و سیزده به در طبخ می‌کنند. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان را با تمامی نکات ریز و درشت تهیه آن آموزش خواهیم داد.مواد لازم تهیه آبگوشت قورمه همدانمواد لازممقدارگوشت گوسفندی۲۵۰ گرملوبیا قرمزنصف پیمانهسبزی خورشتی۱۵۰گرمسیب زمینی۱ عددپیاز۱ عددتخم مرغ۱ عددلیمو عمانی۲ عددنمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازمروغنبه میزان لازمطرز تهیه آبگوشت قورمه همدانبرای تهیه آبگوشت قرمه، ابتدا لوبیاها را پاک کنید و بشویید، سپس با مقداری آب چند ساعت بخیسانید تا نفخ آن کاهش یابد و زمان پخت کوتاه‌تر شود.پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.پیازهای خرد شده را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.زردچوبه و فلفل را به پیاز بیفزایید و کمی تفت دهید.گوشت را به تکه های دلخواه خرد کرده و به پیاز داغ بیافزاید و تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.سبزی قورمه را به همراه لوبیاهای خیسانده شده به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و سپس مواد را چند دقیقه تفت داده تا سبزی تیره رنگ شود.به قابلمه کمی آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد.پس از نیمه پس شدن گوشت، لیمو عمانی‌ها را بشویید و با نوک چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنید و سپس به غذا بیفزایید.سیب زمینی را پوست بگیرید و بشویید و به ابعاد دلخواه برش دهید.بعد از پخت گوشت و لوبیا سیب زمینی‌های خرد شده را به غذا بیفزایید.پس از پخت سیب زمینی‌ها،یک تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.تخم مرغ را درون قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید.در آخر به آبگوشت قرمه خوشمزه‌تان کمی نمک بیفزایید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ بپزد و غذا جا بیفتد.آبگوشت قرمه خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و مقداری نان و ترشی سرو کنید.نکات مهم پخت آبگوشت قرمهبرای خوشمزه شدن آبگوشت قرمه همدانی از گوشت گوسفندی استفاده کنید.سبزی آبگوشت قرمه همدانی را سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل می‌دهد.سبزی را خرد و سرخ کرده و درون آبگوشت بریزید.برای تهیه غذا ۳ ساعت زمان لازم است اما در صورت استفاده از زودپز یک ساعت برای پخت کافیست.نکات تکمیلی در مورد آبگوشت قورمه سبزیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد . آبگوشت قورمه سبزی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
پودر آماده مافین چیست و چطور باهاش کیک میپزن؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35488

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها