داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

4

طرز تهیه کیک پنبه ای مخصوص با پف زیاد

  • کد خبر : 35540
  • 18 شهریور 1403 - 21:51
طرز تهیه کیک پنبه ای مخصوص با پف زیاد

طرز تهیه کیک پنبه ای ساده بدون شیراگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش از نمناک رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که […]


طرز تهیه کیک پنبه ای ساده بدون شیراگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش از نمناک رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیف و پفداری دارد و برای یک عصرانه فوق العاده مناسب است. کیک پنبه ای را می توانید برای انواع جشن ها بپزید و با خامه و اسمارتیز و… تزئین کرده وسرو نمایید.مواد لازم تهیه کیک پنبه ای با ماستمواد لازممیزان لازمتخم مرغ۴ عددشکر ۱+۱/۴ لیوانماست سفت و شیرین۱ لیوانروغن ۳/۴ لیوانآرد ۲۱۰ گرم معادل ۱/۵ لیوانپودر نارگیل ۱+۱/۴ لیوانبکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری سرصافوانیل نصف قاشق چایخوریطرز تهیه کیک پنبه ای خانگی نرم و لطیفدر ظرفی تخم مرغ، وانیل و شکر را بریزید و به مدت ده دقیقه در یک جهت هم بزنید.در حین هم زدن ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ ندهد.روغن و ماست را به ترتیب به مواد بیافزایید و مواد را کمی هم بزنید.در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.آرد را به تدریج به مواد کیک بیافزایید.مواد را خیلی کم و در یک جهت هم بزنید.پودر نارگیل را اضافه کنید تا کیک عطر و طعم خوبی بگیرد.درون قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و آهسته به زمین بزنید تا هواگیری شود.کیک را به مدت یک ساعت درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه قرار دهید.بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با عسل رقیق شده یا شربت مرطوب کرده و تزئین نمایید.

بیشتر بخوانید
چاشنی خورشت کرفس؛ طعم غذاتو مجلسی تر کن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35540

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها