طرز تهیه کیک پنبه ای ساده بدون شیراگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش از نمناک رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیف و پفداری دارد و برای یک عصرانه فوق العاده مناسب است. کیک پنبه ای را می توانید برای انواع جشن ها بپزید و با خامه و اسمارتیز و… تزئین کرده وسرو نمایید.مواد لازم تهیه کیک پنبه ای با ماستمواد لازممیزان لازمتخم مرغ۴ عددشکر ۱+۱/۴ لیوانماست سفت و شیرین۱ لیوانروغن ۳/۴ لیوانآرد ۲۱۰ گرم معادل ۱/۵ لیوانپودر نارگیل ۱+۱/۴ لیوانبکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری سرصافوانیل نصف قاشق چایخوریطرز تهیه کیک پنبه ای خانگی نرم و لطیفدر ظرفی تخم مرغ، وانیل و شکر را بریزید و به مدت ده دقیقه در یک جهت هم بزنید.در حین هم زدن ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ ندهد.روغن و ماست را به ترتیب به مواد بیافزایید و مواد را کمی هم بزنید.در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.آرد را به تدریج به مواد کیک بیافزایید.مواد را خیلی کم و در یک جهت هم بزنید.پودر نارگیل را اضافه کنید تا کیک عطر و طعم خوبی بگیرد.درون قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و آهسته به زمین بزنید تا هواگیری شود.کیک را به مدت یک ساعت درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه قرار دهید.بعد از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با عسل رقیق شده یا شربت مرطوب کرده و تزئین نمایید.
طرز تهیه کیک پنبه ای مخصوص با پف زیاد
طرز تهیه کیک پنبه ای ساده بدون شیراگر همیشه کیک هایی که می پزید، بافت پف کرده ندارند و سفت و خشک هستند، با طرز تهیه پنبه ای ترین کیک دنیا آشنا شوید. این کیک که در ادامه این بخش از نمناک رسپی رآن را آورده ایم، از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که […]
- 49 بازدید
- بدون دیدگاه