داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج

  • کد خبر : 35696
  • 03 مهر 1403 - 23:06
دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج

طرز تهیه مربا تفاله هویج خانگیمربای هویج از جمله مرباهایی است که هر ۴ فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش از آموزش آشپزی […]


طرز تهیه مربا تفاله هویج خانگیمربای هویج از جمله مرباهایی است که هر ۴ فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش از آموزش آشپزی نمناک نیاز دارید تا یک مربای خوشمزه تهیه کنید.مواد لازم مربا با تفاله هویجمواد لازممقدار لازمهویج یک کیلو سیصد گرمآب ۵ پیمانهشکر ۶ پیمانه معادل ۸۰۰ گرمدانه هل۶ تا ۷ عددخلال پسته و بادام۲ قاشق غذاخوری پرلیموی تازهیک عددزعفران دم کردهبه مقدار کافیطرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویجهویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت بپزد.در نیمه های پخت به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید تا هم طعم و هم رنگ مربا بهتر شود.آب لیموی تازه را بگیرید و در ۱۵ دقیقه آخر به همراه خلال پسته به مربای هویج اضافه کنید و بعد از قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.اجازه دهید تا مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.نکات پخت مربا تفاله هویجبعد از سرد شدن مربا در صورت تمایل میتوانید دانه های هل را از مربا جدا کنید.اگر هویج شیرین نبود و در مرحله پخت متوجه شدید مربا کم شیرین شده میتوانید ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم شکر را به مربای در حال پخت اضافه کنید.هویج را میتوانید با رنده درشت و یا خلالی هم خرد کنید.برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.نکات تکمیلی در مورد مربا هویجزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
شگرد پخت ماکارونی کم کالری و رژیمی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35696

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها