داغ‌ترین‌ها

شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش پیشنهاد آرایشگر سلبریتی ها برای تقویت مو شغل معین زد قبل خواننده شدن؛ برای اولین بار گفت دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج نظر شخصی شبنم قربانی درباره امین زندگانی آموزش کاپ کیک شکلاتی خوشمزه مخصوص وگان ها با نمک، اینجوری استرس رو سریع درمان میکنن عکس بامزه المیرا شریفی مقدم در روز اول مدرسه پست قبل ازدواجی کیوان ساکت اف برای شیدا خلیق تجمع آب در بدن نشانه چه مشکلی است؟ رویا نونهالی و همسرش جایی مشترک با ظریف و همسرش ادویه غذاهای گوشتی رستوران های لاکچری عشق مشترک محراب قاسم خانی و شقایق دهقان بعد جراحی و کشیدن دندان غذا و خوردنی چی بخورم؟ عکس زیرخاکی مسعود پزشکیان قبل ازدواج رفع شوری خیارشور با ترفند ساندویچی ها مازیار لرستانی با تیپ دامادی ظاهر شد

2

دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج

  • کد خبر : 35696
  • 03 مهر 1403 - 23:06
دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج

طرز تهیه مربا تفاله هویج خانگیمربای هویج از جمله مرباهایی است که هر ۴ فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش از آموزش آشپزی […]


طرز تهیه مربا تفاله هویج خانگیمربای هویج از جمله مرباهایی است که هر ۴ فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش از آموزش آشپزی نمناک نیاز دارید تا یک مربای خوشمزه تهیه کنید.مواد لازم مربا با تفاله هویجمواد لازممقدار لازمهویج یک کیلو سیصد گرمآب ۵ پیمانهشکر ۶ پیمانه معادل ۸۰۰ گرمدانه هل۶ تا ۷ عددخلال پسته و بادام۲ قاشق غذاخوری پرلیموی تازهیک عددزعفران دم کردهبه مقدار کافیطرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویجهویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت بپزد.در نیمه های پخت به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید تا هم طعم و هم رنگ مربا بهتر شود.آب لیموی تازه را بگیرید و در ۱۵ دقیقه آخر به همراه خلال پسته به مربای هویج اضافه کنید و بعد از قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.اجازه دهید تا مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.نکات پخت مربا تفاله هویجبعد از سرد شدن مربا در صورت تمایل میتوانید دانه های هل را از مربا جدا کنید.اگر هویج شیرین نبود و در مرحله پخت متوجه شدید مربا کم شیرین شده میتوانید ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم شکر را به مربای در حال پخت اضافه کنید.هویج را میتوانید با رنده درشت و یا خلالی هم خرد کنید.برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.نکات تکمیلی در مورد مربا هویجزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
خامه سنگین چیه و چطوری درست میشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35696

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها