داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

3

طرز تهیه ترشی پیاز جا افتاده بازاری در خانه

  • کد خبر : 35788
  • 12 مهر 1403 - 23:56
طرز تهیه ترشی پیاز جا افتاده بازاری در خانه

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز، سفید یا زردترشی در فصل سرما معمولا طرفداران بیشتری دارد، با ورود به فصل سرما بسیاری از کدبانوهای ایرانی انواع ترشی را تهیه کرده و در کنار غذا استفاده می کنند. ترشی پیاز یکی از بهترین و خوشمزه ترین ترشی ها است که سریع و بدون دردسر می توانید در […]


طرز تهیه ترشی پیاز قرمز، سفید یا زردترشی در فصل سرما معمولا طرفداران بیشتری دارد، با ورود به فصل سرما بسیاری از کدبانوهای ایرانی انواع ترشی را تهیه کرده و در کنار غذا استفاده می کنند. ترشی پیاز یکی از بهترین و خوشمزه ترین ترشی ها است که سریع و بدون دردسر می توانید در خانه تهیه کنید. در ادامه این بخش از نمناک طرز تهیه ترشی پیاز با نکات ریز و درشت آن چون ادویه ترشی پیاز، بهترین نوع پیاز برای ترشی، راه حل جلوگیری از کپک زدن ترشی پیاز و…را آموزش داده ایم.مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز مجلسیمواد لازممیزان لازمپیاز ریز۲۰ عددسیر ۴ حبهنعناع خشک۱ قاشق چایخورینمک نصف قاشق چایخوریشکر نصف قاشق چایخوریسرکه سفید یا قرمزبه اندازه کافیطرز تهیه ترشی پیازابتدا پیازها را پوست گرفته و بشویید و اجازه دهید پیازها کاملا خشک شوند.سیرها را پوست بگیرید و خشک کنید.پیازها را به همراه سیر، نعناع خشک داخل ظرف شیشه ای بریزید.سرکه را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بگذارید داغ شود.سپس شکر و نمک را به قابلمه اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.نکته:ترشی شما ملایم تر شود می توانید کمی آب جوشیده شده هم به سرکه اضافه کنید.اجازه دهید سرکه به دمای محیط برسد سپس آنرا با یک پارچه تمیز صاف می کنیم و روی مواد داخل شیشه بریزید.مقدار سرکه باید حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد.درب شیشه را محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد شیشه نشود.شیشه ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.پس از آماده شدن ترشی آنرا در یخچال نگهداری کنید.نکات تهیه ترشی پیازبهترین نوع پیاز برای ترشی پیاز قرمزاست.تمام مواد ترشی باد کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا ماندگاری ترشی بالاتر برود.اگر پیازها دارای رطوبت باشند ترشی شما خیلی سریع کپک می زند.پس از هر با مصرف درب ظرف را محکم ببندید.در فرایند تهیه ترشی پیازاستفاده از سبزیجات معطر مانند جعفری یا ادویه‌های خاصی مانند دانه‌های گلپر و سیاه دانه می‌تواند گزینه‌ای جذاب باشد.استفاده از جعفری در ترشی پیاز به زیبایی ظاهری و هم تنوع طعمی را به محصول نهایی می‌افزاید.برای تغییر رنگ ترشی از رنگ لبو یا پودر لبو یا همان چغندر قرمز استفاده کنید.نکات تکمیلی در مورد پیاز ترشیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
آموزش لازانیا رولی، یه غذای راحت و معرکه بدون گوشت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=35788

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها