داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

0

دستور تهیه کتلت بادمجان با گوشت+ اندازه دقیق مواد لازم

  • کد خبر : 36195
  • 22 آبان 1403 - 4:01
دستور تهیه کتلت بادمجان با گوشت+ اندازه دقیق مواد لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشتکتلت بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو و کتلت است که با روش های متنوع و مواد اولیه در دسترس چون بادمجان، سیب زمینی و…تهیه می شود. برای تهیه کتلت بادمجان می توان بادمجان ها را کبابی و یا به صورت خام رنده کرد، برای تهیه این نوع کوکو […]


طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشتکتلت بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو و کتلت است که با روش های متنوع و مواد اولیه در دسترس چون بادمجان، سیب زمینی و…تهیه می شود. برای تهیه کتلت بادمجان می توان بادمجان ها را کبابی و یا به صورت خام رنده کرد، برای تهیه این نوع کوکو بادمجان برخی افراد از گوشت چرخ کرده نیز استفاده می کنند. اگر می خواهید کتلت بادمجان با گوشت تهیه نمایید، این بخش از آموزش آشپزی نمناک را دنبال کنید.مواد لازم کتلت بادمجان با گوشتمواد لازممقداربادمجان۵ عددگوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمسیر۲ حبهسیب زمینی۲ عدد متوسطپیاز۱ عدد بزرگتخم مرغ۳ عددآرد سوخاری۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبه و روغنبه مقدار لازمطرز تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی با گوشتبرای تهیه کتلت بادمجان کبابی با گوشت:بادمجان ها را روی گاز یا منقل ذغال کباب کرده و پوست بادمجان ها را به طور کامل جدا کنید.بادمجان های کبابی را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب بریزید.سیر، پیاز و سیب زمینی را با رنده ریز رنده نمایید.آب اضافی سیر، پیاز و سیب زمینی را به طور کامل با فشار دست بگیرید.سیر، پیاز و سیب زمینی را به همراه گوشت چرخ کرده به مواد درون ظرف بیافزایید.تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی مواد اضافه کنید.مواد را به خوبی مخلوط کرده و درب کاسه را با سلفون به طور کامل بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه نمایید.بعد از داغ شدن روغن مایه کتلت را به صورت گرد شکل داده و آنرا سرخ کنید.پس از اینکه یک سمت کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.روغن اضافی کتلت ها را با دستمال حوله ای بگیرید.کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده را در ظرف سرو بچینید و به همراه نان و مخلفات دلخواه نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید
ادویه ماهی رستورانی؛ رازی که دنبالش بودی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36195

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها