طرز تهیه کیک لبو با پف زیاد و هزینه کمبسیاری از ما با تماشای برنامه به خانه بر می گردیم، طرز تهیه کیک را آموخته ایم. طرز تهیه کیک لبو به خانه برمیگردیم برای کدبانوهای ایرانی بسیار آشناست، کیک لبو یکی از خوشمزه ترین کیک ها و دسرهای پاییزی و زمستانی است که می توانید آن را با لبوی خام و پخته و مواد قابل دسترس برای تولدها، دورهمی ها، شب یلدا یا شب چله یا حتی شب کریسمس تهیه نمود. اگر اهل تهیه یک دسر خوشرنگ با لبو هستید، این شیرینی کم هزینه و آسان شب یلدا را در بخش آموزش شیرینی پزی نمناک از دست ندهید.مواد لازم کیک لبو قرمزمواد لازممقدارلبو تازه۳ عدد کوچک(۲۵۰گرم)کره نرم۲۵۰ گرمرنده ی پوست لیمو۳ قاشق چایخوریپودر شکریک پیمانهتخم مرغ۴ عددکشمش بی دانهیک پیمانه(۱۵۰ گرم)آرد معمولی۲ پیمانه(۳۰۰گرم)بکینگ پودر۲ قاشق چایخوریطرز تهیه کیک لبو شب یلدا۱. ابتدا پوست لبوها را بگیرید و رنده کنید.۲. کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.۳. در مرحله بعد رنده ی پوست لیمو را افزوده و مخلوط نمایید.۴. در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا همه مواد بخوبی مخلوط شده و یکدست گردد.۵. حالا لبو و کشمش را هم ریخته و مواد را با قاشق مخلوط نمایید.۶. در آخر آرد و بکینگ پودر بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.۷. قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و برای یک ساعت در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.چرا کیک لبو قرمز نشد؟بعد از پخت کیک لبو صورتی و یا قرمز کم رنگ می شود، برای قرمز شدن رنگ کیک لبو، مقداری رنگ خوراکی یا آب غلیظ لبو به مواد کیک اضافه کنید.کیک لبو با پف زیادعلت پف نکردن کیک لبو عبارتند از:الک نکردن آردجدا زدن سفیده و زرده تخم مرغهم نزدن کافی تخم مرغ و شکربکینگ پودر خرابباز نکردن درب فر یا قابلمههمزدن مواد کیک در یک جهتروغن و قالب متناسب
طرز تهیه کیک لبو خوشرنگ با پف زیاد برای شب یلدا عروس
طرز تهیه کیک لبو با پف زیاد و هزینه کمبسیاری از ما با تماشای برنامه به خانه بر می گردیم، طرز تهیه کیک را آموخته ایم. طرز تهیه کیک لبو به خانه برمیگردیم برای کدبانوهای ایرانی بسیار آشناست، کیک لبو یکی از خوشمزه ترین کیک ها و دسرهای پاییزی و زمستانی است که می توانید […]
- 2 بازدید
- بدون دیدگاه