داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

0

دستور خوشمزه ترین ترشی سالاد فصل با رب+ اندازه مواد لازم

  • کد خبر : 36479
  • 19 آذر 1403 - 6:41
دستور خوشمزه ترین ترشی سالاد فصل با رب+ اندازه مواد لازم

طرز تهیه ترشی سالاد فصل با رب گوجه فرنگیبرای درست کردن ترشی خوشمزه خانگی، هرچقدر هم ایده داشته باشید بازهم دوست دارید طعم متفاوت دیگری را امتحان کنید چراکه وسوسه تست یک طعم جدید کنار غذا، تجربه لذت بخشی را ایجاد میکند. در ادامه مطالب آموزش شور و ترشی در نمناک، امروز رسپی ترشی سالاد […]


طرز تهیه ترشی سالاد فصل با رب گوجه فرنگیبرای درست کردن ترشی خوشمزه خانگی، هرچقدر هم ایده داشته باشید بازهم دوست دارید طعم متفاوت دیگری را امتحان کنید چراکه وسوسه تست یک طعم جدید کنار غذا، تجربه لذت بخشی را ایجاد میکند. در ادامه مطالب آموزش شور و ترشی در نمناک، امروز رسپی ترشی سالاد فصل با بر گوجه فرنگی را خواهیم داشت که به راحتی میتوانید درمنزل آن را تهیه و نوش جان کنید.مواد لازم تهیه ترشی سالاد فصل با ربمواد لازممقدارگل کلم عدد بزرگکرفس دستهبادمجاننیم کیلوگرمخیار۷۵۰ گرمهویج۱ کیلوگرمموسیر۷۰ گرمسیر۱ بوتهفلفل تند۵ عددسیاهدانه۲ قاشق غذاخوریتخم گشنیز۳ قاشق غذاخوریپودر گلپرنصف قاشق چای‌خوریآب۱/۵ لیترسرکه قرمز۱ لیتررب گوجه فرنگینیم کیلوگرمنمکبه مقدار دلخواهطرز تهیه ترشی سالاد فصل با رب گوجهموسیرها را بشویید و مقداری آب سرد روی آنها بریزید و اجازه دهید به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورند.گل کلم را تکه تکه کنید و در یک قابلمه یا تشت بزرگ بریزید و بعد از ۱۵ دقیقه کاملا بشویید.بادمجان‌ها را بشویید و پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.هویج‌ها را هم به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.ساقه و برگ‌های کرفس را کاملا بشویید و خرد کنید.خیارها را هم بشویید و خرد کنید.سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید.فلفل‌های تند را هم بشویید و خرد کنید.رب گوجه فرنگی را در یک ظرف بریزید و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه رقیق به دست بیاید.به رب گوجه فرنگی رقیق شده، تخم گشنیز، سیاه دانه و پودر گلپر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.۱ لیتر آب و ۱ لیتر سرکه قرمز را در‌ قابلمه بریزید تا بجوشد.هویج‌های خرد شده را در مایه ترشی بریزید و حدود ۵ دقیقه دیگر بجوشانید تا کمی نرم شوند. سپس کرفس‌ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.بادمجان، گل کلم و خیار را اضافه کنید و هم بزنید.موسیرها را در قابلمه بریزید.سیر و فلفل‌های تند را ریخته و هم بزنید و درب قابلمه را روی آن بگذارید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر مواد را بپزید.مایه رب گوجه و ادویه را به مایه ترشی و سبزیجات نیم‌پز شده اضافه کنید.همه مواد را هم بزنید و در صورت غلیظ بودن، کمی آب جوشیده یا سرکه اضافه کنید.نمک را هم در آخر اضافه کنید.شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه ترشی سرد شود.شیشه‌های ترشی را بشویید و خشک کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش بگذارید.سپس شیشه‌ها را پس از سرد شدن، خشک کنید.ترشی ربی را در شیشه بریزید.۲ تا ۳ ساعت صبر کنید و بعد درب شیشه ترشی را محکم ببندید.شیشه‌های ترشی درب بسته را یک شبانه‌روز وارونه بگذارید تا هوای اضافی آنها خارج شود.شیشه ها را جای خشک، خنک و به دور از تابش نور خورشید قرار دهید.بعد از یک هفته یا ده روز ترشی‌ ربی جا می افتد، شیشه ترشی را باز کنید و آن را سرو کنید.بعد از باز کردن درب شیشه ترشی حتما آن را در یخچال قرار دهید تا کپک نزند.نکات طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی با رب گوجه فرنگیتخم گشنیز را آسیاب کرده یا به صورت پاک شده و درسته در ترشی استفاده کنید.ترشی ربی مشهدی را به مدت ۱ و نیم ماه، بدون کپک زدن در یخچال می‌توانید نگه دارید.به هیچ وجه قاشق خیس یا آلوده در شیشه ترشی نزنید.از دبه یا ظرف پلاستیکی برای نگهداری ترشی ربی استفاده نکنید.بهتر است بعد از ریختن ترشی در شیشه، چند ساعت درب شیشه را باز بگذارید تا گاز آن خارج شود.

بیشتر بخوانید
دستور پخت “کاچی زایمان” خانگی خوشمزه و مقوی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36479

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها