نرم کردن عناب خشک و نحوه صحیح مصرف آنعناب یا خرمای قرمز یکی از میوه های خوشمزه و شناخته شده ای است که خواص فراوان داشته و از آن برای بهبود بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. متخصصان طب سنتی توصیه می کنند که برای کمک به درمان برخی بیماری ها از عناب تازه و برخی دیگر از عناب خشک، دمنوش عناب، حبه عناب و…استفاده شود چرا که خواص دمنوش عناب به همراه مصرف آن به صورت تازه، خشک و یا جوشانده عناب بسیار متعدد است. در این بخش از نمناک طریقه نرم کردن عناب خشک به همراه طریقه مصرف عناب خشک را آورده ایم.طرز شستن عناببرای شستن عناب ابتدا آنها را در آب سرد خیس کنید و روی عناب ها دست بکشید، سپس درون سبد مناسب بریزید تا آب اضافی خارج شده و استفاده نمایید.نرم کردن عناب خشکبرای نرم و تازه کردن عناب خشک آنها را ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت در آب گرم خیس کنید تا مرطوب و تازه شوند، سپس آنها را روی دستمال تمیزی پهن کرده و پس از رفع نم عناب ها، نوش جان کنید.روش دیگری که برای نرم شدن عناب خشک توصیه می شود به این شکل است که آنها را داخل یک کاسه کوچک ریخته و با آب جوش بپوشانید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به آنها زمان بدهید تا به اصطلاح دم بکشد و سپس میوه را صاف کرده و آب آن را دور بریزید.طریقه مصرف عناب خشکعناب خشکرا می توانید به جای انواع شیرین کننده چون خرما و کشمش استفاده نمایید.عناب خشک را می توانید به دسرها، چاشنیها، سوپها، خورشتها اضافه کنید.عناب خشک را می توانید به گیاهان دارویی بیافزایید و چای، دمنوش گیاهی تهیه نمایید.عناب خشک را می توانید برای مزه دار کردن گوشت، مرغ یا ماهی استفاده کنید، این چاشنی میتواند کمی مزه شیرین و دلپذیر به غذای شما بدهد.بهترین زمان مصرف عنابعناب را می توان در هر زمانی مصرف کرد، مثلا برای رفع یبوست مصرف عناب ناشتا و برای لاغری بهتر است عناب را به عنوان میان وعده مصرف نمود زیرا خاصیت سیرکنندگی دارد.مقدار مصرف روزانه عنابمقدار مصرف روزانه عناب به سن، جنسیت، وضعیت سلامتی و نیازهای غذایی فرد، بستگی دارد. مصرف ۱ تا ۳ عناب تازه به عنوان میان وعده یا دمنوش و… مناسب است.خواص عنابعناب غنی از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است و خواص فوق العاده ای دارد که عبارتند از:خواص عناب برای زنانمصرف عناب در بانوان موجب تنظیم هورمونها و تنظیم دوره قاعدگی، کاهش درد پریودی، تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونتها و بیماریها به خصوص در دوران بارداری و شیردهی،جلوگیری از پیری زودرس پوست، تنظیم هورمونها پس از بارداری و… می شود.طریقه مصرف عناب برای پوستعناب حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین C بوده و از طریق مبارزه با رادیکال های آزاد از آسیب سلولی جلوگیری می کند و سبب درخشش پوست، از بین رفتن آکنه،جلوگیری از پیری، روشن شدن و پاکسازی پوست کدر می شود.طریقه مصرف عناب برای کبد چربعناب برای پاکسازی کبد و تنظیم آنزیمهای کبدی نیز بسیار مفید است از کبد چرب جلوگیری و آن را درمان میکند. برای بهبود بیماری کبد چرب مقداری عناب خشک را در قوری ریخته و آن را دم ئکرده و روزی یک تا دو لیوان میل کنید. طبع عناب خشک شده و تازه آن سرد و تر بوده و اثر خنک کنندگی دارد.نحوه مصرف عناب برای لاغریعناب دارای کالری کم و فیبر و پروتئین بالایی است، به همین خاطر مصرف عناب به دلیل پروتئین و فیبرغنی باعث افزایش سیری می شوند و به کاهش وزن کمک می کند. مصرف عناب به عنوان میان وعده می تواند سبب جلوگیری از ریزه خواری شود و به سرعت شما را سیر کند. برای لاغر شدن می توانید از میوه تازه یا خشک عناب استفاده کنید و یا دمنوش عناب تهیه و نوش جان کنید.
روش نرم کردن عناب خشک + بهترین زمان خوردن آن
نرم کردن عناب خشک و نحوه صحیح مصرف آنعناب یا خرمای قرمز یکی از میوه های خوشمزه و شناخته شده ای است که خواص فراوان داشته و از آن برای بهبود بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. متخصصان طب سنتی توصیه می کنند که برای کمک به درمان برخی بیماری ها از عناب تازه […]
- 3 بازدید
- بدون دیدگاه