داغ‌ترین‌ها

صحنه دیده نشده از عروسی مونا کرمی و همسرش طرز تهیه ژله انار تک نفره لیوانی و چند رنگ مجلسی یلدا رازهای زیبایی و جوانی زنان دنیا شب یلدای رؤیایی بازیگران در صفحه مازیار لرستانی + تصاویر عکس متفاوت اعظم خانم زی زی گولو و همسرش که پربازدید شد طرز تهیه کاغذ روغنی خانگی و بهترین جایگزین آن در فر و هواپز میوه ای که از بی خوابی نجاتتان میدهد بازیگران سریال مهیار عیار کنار همسر و خانواده شان سلفی لاکچری بازیگر سریال گردن زنی در عربستان روش نرم کردن عناب خشک + بهترین زمان خوردن آن عروس خانواده مهدی پاکدل با تیپ پاییز و اکسسوری یلدا فرق قاشق چایخوری با مرباخوری در سایز و گرم رازی از زندگی شخصی حسن معجونی که برای اولین بار گفت نشانه هایی که می گویند حساسیت غذایی دارید همسر واقعی سیامک صفری، داروغه مهیار عیار طرز تهیه ژله سه رنگ برای یلدا؛ به ۴ روش راحت و شیک جشن تولد عاشقانه مونا کرمی کنار همسرش سپند+ عکس خارش گوش وقتی جدی است + درمان خانگی افشین پیرهاشمی که بود و چرا درگذشت؟ بهنوش بختیاری عکس جوانی و زیرخاکی جدید رو کرد

0

طرز تهیه ژله انار تک نفره لیوانی و چند رنگ مجلسی یلدا

  • کد خبر : 36583
  • 29 آذر 1403 - 7:53
طرز تهیه ژله انار تک نفره لیوانی و چند رنگ مجلسی یلدا

طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چلهژله ساده ترین و محبوبترین دسر برای رنگین کردن میز مهمانی‌های شب یلدا است. ژله ها دارای طعم ها و روش تهیه و ظاهرمتفاوت هستند و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن آن را دارند. ژله انار یکی از خوشمزه ترین […]


طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چلهژله ساده ترین و محبوبترین دسر برای رنگین کردن میز مهمانی‌های شب یلدا است. ژله ها دارای طعم ها و روش تهیه و ظاهرمتفاوت هستند و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن آن را دارند. ژله انار یکی از خوشمزه ترین ژله هایی است که می توانید با روش های مختلف برای شب یلدا تهیه کرده و میز یلدایتان را با آن بیارایید.برای اینکه بتوانید ژله ای زیباتر، خوش طعم تر و حرفه ای تر برای شب یلدا درست کنید، با این بخش از نمناک همراه شوید تا طریقه تهیه ژله انار با پودر ژلاتین، تهیه ژله انار با آب انار، تهیه ژله انار لیوانی، تهیه ژله انار با بیسکوییت پتی پور و… را بیاموزید.طرز تهیه ژله انار با پودر ژلاتینبرای طرز تهیه ژله انار با آب انار یا طرز تهیه ژله انار با پودر ژلاتین مراحل زیر را انجام دهید:مواد لازم طرز تهیه ژله انار با آب انار و پودرمواد لازممقدارانار دانه شدهیک پیمانه یا به مقدار دلخواهآب انار۴ پیمانهپودر ژلاتیندو قاشق چای خوریشکر۲ تا ۳ قاشق غذاخوریدستور تهیه ژله انار با پودر ژلاتیندر ظرفی جداگانه ۳ پیمانه آب انار بریزید.ظرف را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.اکنون یک پیمانه آب انار را با پودر ژلاتین و شکر مخلوط کنید.آب انار جوش‌آمده را با مخلوط آب انار و ژلاتین در قالب دلخواه بریزید.قالب را را داخل یخچال را بگذارید.قالب را در ظرف سرو برگردانید و به سلیقه خودتان آن را تزیین کنید.طرز تهیه ژله انار لیوانیبرای تهیه ژله انار لیوانی و تهیه ژله انار تک نفره مراحل زیر را دنبال کنید:ژله انار را در آبجوش حل کنید و از روش بن ماری استفاده کنید و آنقدر هم بزنید که کاملا حل شود.یک لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید و مجددا هم بزنید.انارهایی که از قبل دون کرده را داخل لیوان‌ بریزید.روی انارها، لایه اول ژله تان را به اندازه یک سوم لیوان بریزید.لیوان ها را داخل یخچال بگذارید و صبر کنید تا ژله خود را بگیرد و کاملا سفت شود.پودر ژله آلوئه ورا را داخل ظرف بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و با روش بن ماری کاملا حل کنید.یک لیوان شیر سرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود‌.لیوان‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و ژله آلوئه ورا را به عنوان لایه دوم به لیوان ها اضافه کنید و مجددا داخل یخچال بگذارید.مرحله اول را مجددا عینا تکرار کنید.دانه های انار را روی لایه میانی بگذارید.روی آن را با ژله انار به عنوان لایه سوم بپوشانید و داخل یخچال برگردانید تا بسته شود.پس از بسته شدن کامل ژله لیوانی را با خامه فرم گرفته یا دانه های انار تزئین کنید.طرز تهیه ژله انار با بیسکویت پتی بورطرز تهیه ژله انار با بیسکویت پتی پور بسیار آسان است، برای تهیه ژله انار با بیسکویت پتی پور مراحل زیر دنبال کنید:مواد لازم ژله انار با بیسکویت پتی بورمواد لازممقدارژله انار۱ بستهآب جوش۱/۵ لیواناناربه مقدار لازمشیر۳ لیوانشکرنصف لیوانآرد گندم۲ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریوانیلنوک قاشق چایخوریبیسکوییت پتی بور۱ بستهخامه صبحانه۱۰۰ گرمطرز تهیه ژله اناری؛ ژله انار ساده با بیسکوئیت پتی بورژله انار را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب ریخته و هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شوند.درون قالب را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یک لایه نازک از ژله درون قالب بریزید و ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود.پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کنید.دانه های انار را به صورت یکنواخت روی ژله بریزید.مابقی ژله را روی دانه های انار ریخته و قالب را مجددا درون یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود.درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر، آرد گندم، نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و وانیل مخلوط کنید تا مواد درون شیر حل شوند.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.مداوم و پیوسته مواد درون قابلمه را هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.بیسکویت پتی بور را خرد کرده و به قابلمه بیافزایید.خامه را درون یک کاسه ریخته و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا روان شود.خامه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه بیسکویتی را روی ژله بریزید و صاف کنید.قالب را به مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر کاملا سفت شود.پس از گذشت این زمان دسر را به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید
تزیین های فوق العاده زیبای آش رشته با کشک و پیاز داغ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36583

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها