داغ‌ترین‌ها

آزاده صمدی از دیروز با این عکس جنجال بپا کرده عکس زمستانی دختر داعشی پایتخت در کافه زیبایی دندان با رعایت چند نکته آناهیتا درگاهی با یه استایل کاملا متفاوت آموزش ژله هندوانه یلدا؛ لیوانی تک نفره، دورنگ با بستنی و .. عکس کریسمسی بهاره رهنما در خارج از کشور بدترین مواد غذایی برای کلیه سنگ ساز ژست مادر و فرزندی جذاب گلوریا هاردی و پسرانش استوری غم انگیز همسر بهرام رادان که ناراحتمان کرد عمل بینی گوشتی برگشت پذیر است؟ خبر خوش مازیار لرستانی درباره زندگی شخصی اش اسدالله یکتا روی تخت بیمارستان+ دلیل بستری شدن کلینیک بازی درمانی و روانشناسی در غرب تهران علی دایی شب چله کجا بود؟ + عکس استوری یلدا غمگین نسرین مقانلو با متنی سنگین طرز تهیه شیرینی ملکه بادام بدون فر، با فرمول مخصوص خانم؛ اگه این علامتو داری فورا به پزشک مراجعه کن عدد و رقمی جدید از چاقی نعیمه نظام دوست فاش شد ۲ طرز تهیه ژله انار با شیر و بستنی؛ دسر یلدایی آسان صحنه دیده نشده از عروسی مونا کرمی و همسرش

1

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام بدون فر، با فرمول مخصوص

  • کد خبر : 36603
  • 01 دی 1403 - 8:01
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام بدون فر، با فرمول مخصوص

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی خوشمزهملکه بادام یکی از محبوب ‌ترین و خوشمزه ‌ترین شیرینی‌ های سنتی است که به دلیل طعم بی‌نظیر و مغذی بودن، طرفداران زیادی دارد. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که برای تهیه این شیرینی خوشمزه حتماً به فر نیاز است، اما در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک، […]


طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی خوشمزهملکه بادام یکی از محبوب ‌ترین و خوشمزه ‌ترین شیرینی‌ های سنتی است که به دلیل طعم بی‌نظیر و مغذی بودن، طرفداران زیادی دارد. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که برای تهیه این شیرینی خوشمزه حتماً به فر نیاز است، اما در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک، به شما آموزش خواهیم داد که چطور می ‌توانید بدون استفاده از فر این شیرینی لذیذ را تهیه کنید. با استفاده از روش ‌های ساده و مواد اولیه در دسترس می ‌توانید به راحتی شیرینی ملکه بادام خانگی و خوش ‌طعم را برای خود و خانواده‌تان آماده و از لذت خوردن آن بهره‌مند شوید.مواد لازم شیرینی ملکه باداممواد لازممیزان لازمآرد شیرینی۳۵۰ گرمشکر یا پودر قند۱۲۵ گرمبیکینگ پودر۱ قاشق چای خوریخامه صبحانه۵۰ گرمتخم مرغ۲ عددوانیلنوک قاشق (یک هشتم قاشق چای خوری)مواد روی شیرینیشکرنصف پیمانهعسلنصف پیمانهکره یا روغن۵۰ گرمخامه۵۰ گرمخلال بادام یا پرک بادامیکی و نصفی پیمانهطرز تهیه شیرینی ملکه بادامدر مرحله اول نصف کره را با پودر قند یا کمی شکر ترکیب کرده تا جایی که کرم رنگ و حجیم شود.بعد از آن مقدار کمی وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه و آن را به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شود.سپس به این ترکیب خامه اضافه کنید. خامه را با لیسک هم بزنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.اگر همزن دارید، با استفاده از این دستگاه دوباره مخلوط را هم زده تا به یک خمیر لطیف برسید؛ البته خیلی‌ها با قاشق هم این کار را انجام می‌دهند.برای پخت؛ تابه دو طرفه را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و از شعله پخش کن هم استفاده کنید.بعد از اینکه تابه گرم شد، کف آن را دو لایه کاغذ روغنی بگذارید و بعد خمیر را بریزید و درب تابه را ببندید.حدوداً باید ۳۵ دقیقه صبر کنید تا اطراف خمیر طلایی شود.طرز تهیه مواد روی شیرینی ملکه بادامابتدا داخل یک ظرف کره، خامه، عسل و شکر را کامل با هم ترکیب کنید؛ سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شده و یک الی دو بار جوش بخورد.بعد از آن پرک بادام یا خلال بادام را به ترکیب اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.بعد از اینکه پایه شیرینی را پختید؛ باید رویه شیرینی را روی ترکیب بریزید و آن را یکنواخت کنید.بعد دوباره درب تابه را بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه باید صبر کنید تا شیرینی به طور کامل پخته شود.بعد از اینکه شیرینی به طور کامل پخت، آن را از روی حرارت بردارید و درب را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.سپس شیرینی را بیرون بیاورید و هر طور که خواستید برش بزنید. برای تزیین هم می‌توانید از پودر گردو یا پودر پسته استفاده کنید.نکات کلیدی برای پخت شیرینی ملکه باداماستفاده از خامه و هم‌ زدن ملایم با لیسک به یکدست شدن خمیر کمک می ‌کند.آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا شیرینی سبک و پوک شود.اگر فر ندارید، از تابه دو طرفه استفاده کنید و حتماً کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.همزمانی مراحل پخت و آماده‌سازی مواد، نقش مهمی در نتیجه نهایی دارد که درست پشت هم انجام شوند.

بیشتر بخوانید
بیسکویت خوشمزه خونگی برای هر نوع سلیقه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36603

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها