بهترین و بدترین میوه ها برای سرماخوردگی و آنفولانزاوقتی که سرماخوردگی به سراغمان میآید، اولین قدم در مسیر بهبود ممکن است در آشپزخانهتان باشد؛ اما آیا واقعاً همه میوه ها برای سرماخوردگی مفید هستند؟ یا برخی از آن ها میتوانند اوضاع را بدتر کنند؟ در این بخش از نمناک قصد داریم بهترین و بدترین میوه ها برای سرماخوردگی و آنفولانزا را بررسی کنیم تا بدانیم کدام یک باید در سبد میوههایمان جا داشته و از کدامها باید پرهیز کرد.گروه اول؛ بهترین میوه ها برای درمان سرماخوردگیهمه ما می دانیم که میوهها برای سلامتی مفید هستند، اما آیا میدانید برخی از آنها می توانند در مبارزه با سرماخوردگی به شما کمک شایانی کنند! در ادامه به برخی از این موارد اشاره شده است.اناراین میوه پاییزی سرشار از آنتی اکسیدان ها، ضد ویروسها و ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک و علائم سرماخوردگی مانند گلو درد، سر درد و آبریزش بینی را کاهش می دهد. فنولهای موجود در انار خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی دارند و میتوانند عفونت ها را از بین ببرند.انبهاین میوه سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که میتواند به بهبود علائم سرماخوردگی کمک کند. وجود ویتامین C فراوان در انبه، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به مقابله با عفونتهای ویروسی منجر خواهد شد. خواص ضدالتهابی انبه هم باعث کاهش التهاب ناشی از سرماخوردگی و تسکین گلو درد می شود.مرکباتپرتقال، نارنگی، گریپ فروت، نارنج، لیمو شیرین، لیموترش و دیگر مرکبات سرشار از ویتامین C، ویتامین B9 و آنتی اکسیدانها هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. مصرف این میوهها در هنگام سرماخوردگی یا آنفولانزا، به ویژه قبل از شروع علائم میتواند به بدن در مبارزه با بیماری کمک کند؛ از طرفی ترکیب آب لیموترش با آب ولرم و کمی عسل نیز در بهبود سرفه و گلو درد بسیار موثر است.کیویویتامین C کیوی دو برابر پرتقال است. این ویتامین همراه با ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدانهای قوی عمل کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. ریزمغذیهای خاص کیوی هم باعث بهبود حرکت گلبولهای سفید در جریان خون شده و بدن را در مبارزه با عفونت ها حمایت میکنند. کیوی همچنین منجر به کاهش التهاب شده و به واسطه خواص ضدالتهابی، ضدویروسی و ضدباکتریایی که دارد؛ در بهبود سرماخوردگی مؤثر خواهد بود.خرمالوخرمالو دارای آنتی هیستامین است و با کاهش ترشح هیستامین، علائم سرماخوردگی را بهبود می بخشد. علاوه بر این، خرمالو منبع غنی ویتامین C است که به بدن در مبارزه با ویروس ها کمک میکند. مصرف خرمالو می تواند تأثیرات مثبتی در کاهش علائم سرماخوردگی مانند آبریزش بینی و چشم ها داشته باشد.آووکادووجود چربی های سالم در آووکادو به کاهش التهاب کمک کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. فیبر موجود در آن باعث هضم و تقویت سیستم گوارشی شده که در دوران آنفولانزا و سرماخوردگی بسیار مهم است؛ از طرفی ویتامینهای گروه B موجود در آووکادو به کاهش خستگی و افزایش انرژی کمک میکنند که باعث بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی خواهد شد.آناناساین میوه گرمسیری خاصیت ضدالتهابی دارد و با کاهش التهاب و تب، به کاهش علائم سرماخوردگی کمک می کند. فلاونوئیدهای موجود در آناناس با تقویت گلبولهای سفید و سیستم ایمنی بدن، در درمان انواع سرماخوردگی مؤثر هستند. آنزیم بروملین موجود در آناناس نیز خاصیت ضدالتهابی داشته و به تجزیه مخاط دستگاه تنفسی کمک کرده و علائم سرفه و گلو درد را تسکین میدهد.زغال اختهاین میوه به دلیل آنتی اکسیدان فراوان؛ به شدت برای سرماخوردگی پیشنهاد می شود. از طرفی سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی و کلاژن سازی پوست کمک خواهد کرد. زغال اخته در سرماخوردگی های عفونی برای باز شدن راه های تنفسی و کاهش سرفه موثر است.سیباین میوه به واسطه فلاونوئید ها و آنتیاکسیدان ها به تقویت سیستم ایمنی کمک زیادی می کند. این آنتی اکسیدانها با باکتریها و ویروسها مبارزه کرده و خاصیت ضدالتهابی دارند که علائم سرماخوردگی را بهبود می بخشند. سیب پخته نیز به کاهش التهاب گلو و تسکین سرفه منجر خواهد شد.گروه دوم؛ بدترین میوه ها برای سرماخوردگی و درمان آنفولانزابرخی میوهها ممکن است در دوران سرماخوردگی کمک کننده نباشند و حتی علائم را تشدید کنند. در ادامه به بررسی هر یک از این میوهها و دلایل عدم توصیه آنها در زمان سرماخوردگی می پردازیم.موزاین میوه باعث افزایش تولید مخاط شده که در دوران سرماخوردگی مشکل ساز است و ممکن است علائم گلو درد و سرفه را تشدید کند.انگورمیوه انگور حاوی هیستامین است که علائم آلرژیک مانند خارش و آبریزش بینی را افزایش داده و در دوران سرماخوردگی مشکل ساز خواهد شد.خربزهاین میوه طبع سردی دارد که ممکن است با بدن در حال تب و التهاب سازگار نباشد و به تعادل بدن آسیب بزند.توت فرنگیمیوه توت فرنگی ممکن است که باعث افزایش تحریک و التهاب گلو شود که در دوران سرماخوردگی موجب ناراحتی بیشتر خواهد شد.مرکبات ترشاین مرکبات ترش به دلیل میزان بالای اسید، ممکن است گلو درد را افزایش دهند.میوههای خشکمیوه ها پس از خشک شدن؛ قند زیادی دارند که میتواند سیستم ایمنی را ضعیف کرده و باعث طولانی تر شدن دوره بیماری شود.میوه های مفید برای سرماخوردگی در دوران بارداریبدون شک که خوردن میوه برای خانمهای باردار ضروری است و در صورت سرماخوردگی اهمیت بیشتری پیدا میکند؛ زیرا مصرف داروهای معمول سرماخوردگی در این دوران محدود خواهد شد. میوههای ذکر شده در این لیست مانند انبه و آووکادو، برای سرماخوردگی مناسب بوده و به تقویت بدن مادر و جنین کمک می کنند؛ فقط توجه داشته باشید که از مصرف میوههای بسیار ترش در این دوران خودداری کنید.
بدترین و بهترین میوه واسه کسی که سرماخورده
بهترین و بدترین میوه ها برای سرماخوردگی و آنفولانزاوقتی که سرماخوردگی به سراغمان میآید، اولین قدم در مسیر بهبود ممکن است در آشپزخانهتان باشد؛ اما آیا واقعاً همه میوه ها برای سرماخوردگی مفید هستند؟ یا برخی از آن ها میتوانند اوضاع را بدتر کنند؟ در این بخش از نمناک قصد داریم بهترین و بدترین میوه […]
- 2 بازدید
- بدون دیدگاه