روش تهیه ماچا لاته در خانهچای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی هایی است که انواع مختلف دارد، چای ماچا از چایهای بسیار معروف آسیای شرقی و پودر سبز خوش بو و رنگی است که می توان از آن به عنوان چای لاغری و یا چای درمانی و یا ضد سرطان نیز نام برد و آن را جایگزین سایر نوشیدنیها ازجمله قهوه کرد. برای خوشمزه تر شدن چای ماچا می توانید آن را با شیر تهیه کنید. به آن شیر بیافزایید و یک ماچا لاته بی نظیر تهیه نمایید. در ادامه این بخش از نمناک شما را با طرز تهیه ماچا لاته آشنا می کنیم.طرز تهیه ماچا لاتهشیر را گرم کنید و در ظرف بریزید.با استفاده از همزن دستی آن را به صورت رفت و برگشتی هم بزنید تا فوم دلخواهتان به دست آید.ماچا را الک کنید.پودر ماچا و آب داغ را در فنجانی مناسب هم بزنید.عسل یا شکر را برای شیرین کردن این نوشیدنی به آن اضافه کنید.ماچا لاته را سرو کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.نکات مهم تهیه ماچا لاته خانگیبرای تهیه کف شیر بهتر است از شیر بدون چربی یا با چربی ۲ درصد استفاده کنید.شیر را حرارت دهید تا گرم شود اما نجوشد.برای فومگیری و ایجاد کف شیر می توان روش های مختلفی را به کار برد.در صورت دسترسی به همزن برقی شیر را تا زمانی که فوم دلخواهتان به دست آید، هم بزنید.شیر گرم را در فرنچپرس بریزید. ظرف را تا نیمه پر کنید، با بالا و پایین کردن دسته مخصوص فرنچ پرس کف مورد نظر شما به دست میآید.پودر ماچا را قبل از هم زدن آن با آب داغ برای جلوگیری از گلوله شدن و ایجاد بافت صاف نوشیدنی الک کنید.پودر ماچا را با آب داغ با استفاده از یک همزن بامبو، در حرکات زیگزاگی هم بزنید تا مخلوط کف کند و یکدست شود.ماچا لاته چه خواصی دارد؟ماچا لاته فواید فراوانی داشته و دارای خواص زیر است که عبارتند از:ماچا لاته سرشار از کاتچین است که به عنوان آنتیاکسیدان طبیعی عمل کرده و به تثبیت رادیکالهای آزاد مضر کمک میکنند.ماچا لاته به محافظت از کبد کمک میکند و سبب سلامت کبد می شود.ماچا لاته سبب کاهش کلسترول بد و کاهش میزان لخته شدن خون می شود.ماچا لاته فشار خون، تری گلیسیرید و کلسترول را بهبود میبخشد.ماچا لاته به دلیل دارا بودن کافئین و کاتچین سبب افزایش متابولیسم و چربی سوزی شده و به کاهش وزن کمک میکند.تفاوت چای ماچا با ماچا لاتهچای ماچا از هم زدن پودر ماچا با آب داغ تهیه شده اما ماچا لاته از مخلوط کردن پودر ماچا با شیر بخارپز و شیرینکننده تهیه میشود.چای ماچا طعم تلختری نسبت به ماچا لاته دارد اما ماچا لاته به دلیل افزودن شیر و شیرینکننده خوشمزه تر است.چای ماچا با ماچا لاته از نظر میزان کالری متفاوتند و کالری ماچا لاته بیشتر است.تفاوت ماچا لاته با چای لاتهدر تهیه ماچا لاته از برگهای چای سبز ماچا استفاده میشود اما در تهیه چای لاته از برگهای چای سیاه استفاده میشود.ماچا لاته از ترکیب پودر چای سبز با آب داغ، ماده شیرینکننده و شیر به دست میآید اما چای لاته از ترکیب برگ چای سیاه با آب جوش و شیر و ماده شیرینکننده به دست میآید.نکته مهمبا اینکه ماچا لاته فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد، اما باید متعادل و در حد اعتدال مصرف شود.زنان باردار، شیرده و کودکان ماچا لاته مصرف نکنند.اگر به طور مرتب داروی خاصی مصرف میکنید، ماچا لاته ممکن است تداخل دارویی داشته باشد، پس حتما با پزشک خود مشورت کنید.نوشیدن ماچالاته میزان جذب آهن را کاهش میدهد بنابراین برای افراد مبتلا به کم خونی مناسب نیست.
طرز تهیه ماچا لاته اصل به روش کافه ها
روش تهیه ماچا لاته در خانهچای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی هایی است که انواع مختلف دارد، چای ماچا از چایهای بسیار معروف آسیای شرقی و پودر سبز خوش بو و رنگی است که می توان از آن به عنوان چای لاغری و یا چای درمانی و یا ضد سرطان نیز نام برد و آن را […]
- 0 بازدید
- بدون دیدگاه