داغ‌ترین‌ها

سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت گریه نکردن نوزاد چه زمانی نگران کننده است؟ دکتر ساجده خاک سفیدی؛ پزشکی که هنر را می‌شناسد ژاله صامتی عزادار شد؛ پیام خانم بازیگر با عکس مادرش ماسکی از بابونه برای آنکه زیبای جذاب شوید امین زندگانی و فرزند تئاتری اش+ عکس جالب چهره های مشهور ایرانی متولد ۲۷ دی ماه طرز تهیه ماچا لاته اصل به روش کافه ها کدوم نوع فلفل از همه مفیدتره؟ فلفل سیاه یا … ؟ پست معنادار پرویز پرستویی که همه باید ببینین صحنه های دیدنی از تولد پسر مهراب قاسم خانی و شقایق دهقان مردان از این موادغذایی غافل نشوند زیرخاکی تازه رو شده از زهرا داوودنژاد، عسل بدیعی و دوستان طرز تهیه ترشی یونانی با دستور بازاری+ مواد لازم کامل چهره های مشهور ایرانی متولد ۲۳ دی ماه نگهداری ترشی در این ظرف خطرناک است+ بهترین ظرف

0

ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

  • کد خبر : 36884
  • 01 بهمن 1403 - 10:11
ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

بهترین ادویه خورش بادمجان و ترفند خوشمزگی آنخورش بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توان بدون گوشت و یا با گوشت قرمز و مرغ تهیه کرد. برای تهیه خورشتی خوشمزه و لعاب‌دار، می توانید به خورشت خود کمی ادویه بیافزایید اما کدام ادویه ها برای تهیه خورش بادمجان مناسب است. […]


بهترین ادویه خورش بادمجان و ترفند خوشمزگی آنخورش بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توان بدون گوشت و یا با گوشت قرمز و مرغ تهیه کرد. برای تهیه خورشتی خوشمزه و لعاب‌دار، می توانید به خورشت خود کمی ادویه بیافزایید اما کدام ادویه ها برای تهیه خورش بادمجان مناسب است. در این بخش از نمناک روش تهیه ادویه مخصوص خورشت گوجه بادمجون به همراه فوت و فن خورش بادمجان را آموزش داده ایم.ادویه خورش بادمجان با مرغبرای پخت خورش بادمجان با مرغ بهتر است از ترکیب ادویه هایی چون زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و دارچین، پودر کاری و کمی هل و زنجبیل استفاده کنید.ادویه خورشت قیمه بادمجانبرای بهبود طعم و عطر خورش قیمه بادمجان، می‌توانید ادویه‌هایی مانند زعفران، دارچین، هل، فلفل سیاه و زردچوبه را به خورش اضافه کنید. چاشنی اصلی خورشت قیمه بادمجان، رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی است. رب گوجه فرنگی به خورشت رنگ و لعاب می‌دهد و لیمو عمانی طعم ترش و دلچسبی به آن اضافه می‌کند.خورشت گوجه بادمجونبسیاری از افراد به هر دلیلی مایل به تهیه خورش بادمجان با گوشت و مرغ نیستند و متمایلند طرز تهیه خورشت بادمجان ساده را یاد بگیرند. در این روش بادمجان و گوجه ها را با پیاز و کمی رب و مقداری آب به همراه ادویه خورشت بادمجان بدون گوشت بپزید. برای خوشمزه شدن خورشت بادمجان ساده از ادویه هایی چون زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر و…استفاده کنید.برای خوشمزه و غلیظ شدن خورش بادمجان چه کنیم؟برای خوشمزه و غلیظ شدن خورش بادمجان از روش های زیر کمک بگیرید:بادمجان ها را پوست بگیرید و به دو قسمت تبدیل کنید و در یک سینی بچینید و مقداری نمک روی انها بپاشید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی کنید وپس از خشک کردن بادمجان ها، انها را در روغن سرخ نمایید.خورش بادمجان اصلی ایرانی حاوی لپه نمی باشد اما اگر می خواهید خورش خوشرنگ تر و با لعاب تری داشته باشید می توانید از لپه نیز در این خورش استفاده کنید.ادویه‌های معرفی شده در بالا به طعم و عطر خورش کمک کرده و آن را متنوع‌تر و خوشمزه‌تر می‌سازند.در صورت افزودن لپه به خورشت، بهتر است آن را جداگانه بپزید سپس آب اضافی آنرا دور بریزید و زمانی که گوشت پخت لپه را به خورش اضافه کنید.برای خوشمزه شدن خورش بادمجان با گوشت بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید و گوشت را فقط باید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، زیرا سرخ کردن زیادی گوشت باعث می شود که سفت و دیرپز شود.صبور باشید و اجازه دهید خورش به آرامی و با حرارت ملایم جا بیفتد.برای طعم دهی به خورش مقداری آبلیمو یا آبغوره نیز به خورش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید
آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=36884

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها