داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

7

انگشتری که کلیدهای گمشده را میابد!

  • کد خبر : 882
  • 14 اردیبهشت 1400 - 17:32
انگشتری که کلیدهای گمشده را میابد!
محققان آلماني انگشتري هوشمند و مجهز به برچسب سامانه بازشناسي امواج راديويي ابداع کرده اند که مي تواند در يافتن کليد هاي گمشده به کاربر کمک کند.

محققان آلمانی انگشتری هوشمند و مجهز به برچسب سامانه بازشناسی امواج رادیویی ابداع کرده اند که می تواند در یافتن کلید های گمشده به کاربر کمک کند.
به گزارش نیواطلس، جستجو برای کلید در کیف آن‌هم درزمانی که دست‌هایتان پر است، کار سختی به حساب می‌آید. اما یک انگشتر هوشمند که با پرینتر سه بعدی ساخته می‌شود، این مشکل را حل می‌کند.

محققان انستیتو فرانهوفر آلمان این انگشتر فلزی را به عنوان بخشی از پروژه وسیع‌تر Kinematamابداع کرده‌اند. در این انگشتر یک برچسب RFID( سامانه بازشناسی با امواج رادیویی) وجود دارد که به طور بی سیم از پالس های الکترومغناطیسی یک دستگاه خوانش جداگانه، انرژی دریافت می‌کند. این برچسب سیگنال‌های رادیویی (حامل اطلاعاتی مختلف از جمله رمزعبور مخصوص کاربر) را به همین دستگاه منتقل می‌کند. از آنجا که برچسب مذکور به وسیله دستگاه خوانش انرژی مورد نیازش را دریافت می‌کند، نیازی به منبع دریافت نیرو مانند باتری ندارد.

بدنه اصلی انگشتر با کمک فرایندی چاپ می‌شود که طی آن پرتو لیزر برای ذوب کردن پودر یک فلز مخصوص به کار گرفته می‌شود. با ذوب شدن پودر در حالتی از پیش تعیین شده، ذرات فلز با هم جوش می‌خورند و حلقه را به طور لایه لایه می‌سازند.

طی این فرایند حفره‌ای داخل انگشتر خالی نگه داشته می‌شود. قبل از اتمام فرایند چاپ، با کمک یک بازوی رباتیک برچسب RFID در این حفره قرار داده می‌شود. سپس فرایند چاپ از سر گرفته می‌شود و یک لایه فلز روی آن را می‌پوشاند.

هرچند موادی مانند فلزات مانعی برای انتشار سیگنال‌های RFID به حساب می آیند اما لایه‌ای که روی برچسب را پوشانده فقط یک میلیمتر ضخامت دارد و بنابراین مشکل ساز نخواهد بود.

بیشتر بخوانید
با اضطراب حاصل از کرونا چه کنیم؟

محققان امیدوارند چنین انگشتر هوشمندی را بتوان برای فعالیت‌های مختلف مانند باز کردن در، خرید کالا یا حتی انتقال اطلاعات پزشکی به مأمورین اورژانس استفاده کرد.

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=882

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها