داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

39

“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ

  • کد خبر : 11577
  • 11 خرداد 1400 - 18:28
“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ
“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ

مواد لازم برای میرزاقاسمی با رب گوجه

  • بادمجان قلمی و شیرین :۴ عدد
  • رب گوجه :۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :۴ عدد
  • سیر:۲ حبه سیر
  • پیاز:۱ عدد پیاز
  • نمک ،فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی

میرزاقاسمی با رب گوجه

طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه :

روی بادمجان های تمیز را باچنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بر روی گاز کباب کنید تا بافت آن نرم شود و پوست آن به راحتی کنده شود.

(برای راحت تر کنده شدن پوست بادمجان ها انها را بعد از کباب شدندر آب سرد قرار دهید )سپس بادمجان ها را ساطوری کنید.

پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.سیر را هم پوست بکنید و رنده کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیازها را داخل انها تفت دهید تا طلایی شوند.

بعد از سرخ شدن پیازها سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مقداری نمک ،فلفل و زردچوبه را هم به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید تا یک دقیقه ای تفت بخورند و بوی خامی آنها گرفته شود.

بعد رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود. مرحله بعد نوبت اضافه کردن بادمجون هاست.

بادمجان های ساطوری شده را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن کشیده شود و به روغن بیفتتد.

در آخر هم تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید
از این آش خوشمزه تر تو عمرت نخوردی

میرزاقاسمی با رب گوجه

میرزاقاسمی با رب گوجه فوق العاده خوشمزه

میرزاقاسمی با رب گوجه ، طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه

۴.۶۱۳

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=11577

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها