نحوه ی انتخاب گیلاس خوب
اولین قدم این است که بدانید چه نوع گیلاسی را میخواهید ، زیرا همه ی آن ها برابر نیستند.به دنبال تجربه گیلاس خام هستید یا طعم شیرین آن را می پسندید. ( مزه ی ترش آن ها بیشتر جهت استفاده در کیک یا خشک کردن استفاده می شود )برای انتخاب بهترین دسته ، نگاهی به ساقه و پوست گیلاس بیاندازید.طراوت ساقه نشان دهنده تازه بودن آن است. ساقه های سبز و شکسته نشده بهترین هستند.درصورت اینکه ساقه وجود نداشت ، کیفیت میوه را میتوانید از طریق گیلاس متوجه شوید. میوه ی ایده آل، خوشرنگ و گوشتی است. وجود چروک یا تغییر رنگ در میوه به معنی کهنگی میوه می باشد.
نحوه نگهداری گیلاس
چطور گیلاس را نگه داری کنیم
گیلاس میوه ی حساسی است و پس از خرید باید به سرعت در یخچال قرار داده شود چراکه در دمای اتاق خاصیت آبداری و طعم خود را از دست می دهند. وقتی گیلاس را میشویید آب را به خود جذب میکند ، بنابر این پیش از خوردن آن ها را بشویید. گیلاس های نشسته را میان حوله های کاغذی نگه داری کنید و آن را در جای سرد و خشک بگذارید.اگر بدرستی نگه داری شوند تا یک هفته در یخچال به صورت تازه باقی می مانند.برای ذخیره طولانی مدت میوه ها را در یک کیسه پلاستیکی محفوظ از هوا قرار دهید این کار آن را آبدار و تازه نگه میدارد.
نگهداری گیلاس به طور فوق العاده
شیوه عالی نگهداری گیلاس و بهترین راه تشخیص گیلاس خوب
۳.۵۴۷