داغ‌ترین‌ها

شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر

10

عوارض جدی مصرف زیاد اسید فولیک برای جنین

  • کد خبر : 14757
  • 17 خرداد 1400 - 11:48
عوارض جدی مصرف زیاد اسید فولیک برای جنین
اسید فولیک که به نام‌های ویتامین B9یا ویتامین Bc یا فولات نیز خوانده می‌شود، یکی از انواع ویتامین‌های ب است.

آیا مصرف فولیک اسید اضافی در دوران بارداری برای جنین خطرناک است ؟

اسید فولیک که به نام‌های ویتامین B۹یا ویتامین Bc یا فولات نیز خوانده می‌شود، یکی از انواع ویتامین‌ B است. این ویتامین برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته‌ها حیاتی و اساسی است. اسید فولیک را می‌توان به روش تزریقی یا خوراکی مصرف کرد. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقصهای مادرزادی، پوکی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌کند.

اسید فولیک مانند سایر ویتامین‌ها در بارداری مؤاما فولیک اسید اضافی ممکن است به نوزاد آسیب برساند. این آسیب از طریق سیستم عصبی ( منتهی به اوتیسم )، مقاومت انسولین ، چاقی یا مشکلات ذهنی است. همچنین می‌تواند خطرات تومورها را برای مادر افزایش دهد .

مصرف مکمل فولیک اسید به صورت روزانه برای خانم های باردار باید بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلی گرم باشد. فولیک اسید به صورت طبیعی در سبزیجات با برگ سبز تیره ، میوه ها، آجیل و لوبیاها آسیب زا نخواهد بود.

یک بارداری سالم اغلب از میزان متناسبی فولیک اسید استفاده می‌کند. بیشتر متخصصان پیشنهاد می‌کنند که این مرحله را قبل از باردارشدن برنامه ریزی کنید . فولیک اسید مسئول رشد سلول‌ها است و باید مقدار کافی آن در رژیم فرد وجود داشته باشد، تا کودک را از آسیب‌های مغزی و نخاعی حفظ کند.

فولات همچنین برای رشد و عملکرد سالم مغز نیز ضروری است، اما فولیک اسید نیز مانند اجزای دیگر مواد مغذی ممکن است زیاد از حد در بدن فرد ذخیره شود و مقدار زیاد آن می‌تواند به مادر و رشد کودک آسیب وارد کند.

مصرف قرص اسید فولیک در بارداری

اختلال اوتیسم

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد مقدار زیاد فولیک اسید باعث آسیب به بافت عصبی و در نتیجه اوتیسم می‌شود. محققان در یک مطالعه ۱۳۹۱ مادر و فرزند را مورد مطالعه قرار دادند. آنان دریافتند مصرف بیش از حد فولیک اسید این اختلال را تا حد زیادی افزایش می‌دهد. این افزایش در تعاملات اجتماعی ، ارتباطات غیرطبیعی و رفتار غیرمعمول افراد تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید
شیوه محافظت از فرزندتان در برابر آزار و اذیت

خطر سرطان

مطالعات روی حیوانات نشان می‌دهد که مصرف بالای فولیک اسید در رژیم غذایی باعث افزایش تومورهای پستانی می‌شود. سطح بالای فولیک اسید همچنین با سرطان‌های زنانه نیز مرتبط است. همچنین نقش فولیک اسید در سرطان کلسترول و دیگر سرطان‌ها نیز نشان داده شده است ، اگرچه این مطالعات هنوز در مراحل اولیه هستند و بیشتر آن ها بر حسب شواهد می باشد.

سطح بالای فولیک اسید با سرطان‌های زنانه نیز مرتبط است
سطح بالای فولیک اسید با سرطان‌های زنانه نیز مرتبط است

کمبود توانایی ذهنی

سطح بالای فولیک اسید همچنین می‌تواند افت ذهنی را سرعت ببخشد. مطالعات نشان می‌دهد فولیک اسید موجود در مکمل‌ها و غذا‌ها می‌تواند کمبود ویتامین ب ۱۲ را افزایش دهد، که با ناتوانی ذهنی در نوجوانان نیز مرتبط است.

سایر خطرات مصرف فولیک اسید اضافی برای سلامتی

  • مصرف بیش از حد فولیک اسید در خانم های‌ باردار، می تواند خطر مقاومت انسولین و چاقی در کودکان را افزایش دهد.
  • میزان زیاد فولیک اسید در بدن ممکن است کم خونی را نیز افزایش دهد. اگر این میزان زیاد در فرد تشخیص داده نشود ، خطرات آن به مغز ، عصب و نخاع دائمی خواهد بود.
اسید فولیک

مواد مصرفی پیشنهادی برای خانم های باردار

فولیک اسید را می‌توان در غذاهای زیادی مثل سبزیجات، میوه ها، لوبیا، آجیل، بادام زمینی، محصولات لبنی، غذاهای دریایی و غلات پیدا کرد. جدا از این فولیک اسید همچنین در مولتی ویتامین‌ها یا در مکمل‌های تک‌منظوره نیز وجود دارد.

پس می‌توان نتیجه گرفت که فولیک اسید موجود در غذاهای طبیعی مضر نیست ، پس نباید هیچ نگرانی در مصرف غذاهای مغذی و سبزیجات داشته باشید، اما قضیه مکمل‌ها کمی فرق دارد .

بیشتر بخوانید
چطور بدون تخریب اعتماد به نفس کودک او را تنبیه کنیم؟

البته که تحقیقات در مورد میزان مصرف این مکمل‌ها همچنان ادامه دارد، اما در هر صورت برای امنیت بیشتر هرگز نباید در آهن زیاده‌روی کنید .

 

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=14757

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها