کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند. اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت. کباب تابه ای به دلیل سرعت تهیه آن غذای فوری محسوب می شود.
مواد لازم برای کباب تابه ای با سس گوجه :
گوشت چرخ کرده :۶۰۰ گرم فلفل دلمه :۱ عدد فلفل سبز :۱ عدد سیر :۲ حبه پیاز :۲ عدد متوسط گشنیز:۱ دسته متوسط نمک :۱ قاشق چایخوری زنجبیل :۱ قاشق چایخوری سماق :¼ قاشق چایخوری زیره سبز :¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز:½ قاشق چایخوریمواد لازم سس کباب :
گوجه فرنگی :۴ عدد آب گوشت :نصف لیوان رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذاخوری کره :۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه :
ابتدا پیازها ، سیر، فلفل سبز و فلفل دلمه ای را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافیشان را به طور کامل بگیرید.کاسه مناسبی را انتخاب کنید و سبزیجات رنده شده را داخل آن بریزید.
گوشت چرخ کرده را با زیره، پودر سماق، زنجبیل ، مقداری فلفل قرمز و نمک به کاسه پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.گشنیز را ریز خرد کنید و بقیه مایه گوشت اضافه کنید.
حالا مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.با سلفون روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد با هم مزه دار شوند.
بعد از منسجم شدن مایه کباب ، تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و با کمی روغن چرب کنید.
سپس مایه کباب را به صورت تکه های کوچک مانند کتلت، یا به صورت یک تکه در کف تابه قرار دهید و حرارت را ملایم کنید.
پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد.
بعد از آماده شدن کباب ها ، آنها را از تابه خارج کنید و سس کباب را آماده کنید.
برای سس کباب ابتدا کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
تا بوی خامی رب گرفته شود.گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به همراه آب گوشت به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس با هم یکدست شوند.
اجازه دهید سس کمی بجوشد و غلیظ شود.سپس کباب های سرخ شده را درون سس قرار دهید و کمی زمان دهید تا به خورد کباب ها برود و آب اضافی آن کشیده شود.
کباب تابه ای خوشمزه با سس گوجه فرنگی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.
رویش مدیا