داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

نکات جادویی خورش قورمه سبزی که از آن بی خبرید

  • کد خبر : 20069
  • 04 تیر 1400 - 12:49

بر کسی پوشیده نیست که هرگاه در میان ایرانیان صحبت از آشپزی است حتما بحث بر سر قورمه سبزی رخ خواهد داد. معمولا ایرانیان برای اثبات و به رخ کشیدن مهارت خود در آشپزی حتما جدالی بر سر طعم و رنگ قورمه سبزی دارند و این موضوع را میدان جدال می دانند. گذشته از این […]

بر کسی پوشیده نیست که هرگاه در میان ایرانیان صحبت از آشپزی است حتما بحث بر سر قورمه سبزی رخ خواهد داد. معمولا ایرانیان برای اثبات و به رخ کشیدن مهارت خود در آشپزی حتما جدالی بر سر طعم و رنگ قورمه سبزی دارند و این موضوع را میدان جدال می دانند.

گذشته از این شوخی امروز در این مطلب از بخش آشپزی رویش چند نکته برای آماده سازی قورمه سبزی که توسط کاربران برای سایت رویش ارسال شده است را خدمتتان ارائه میدهیم.

گفتنی است که این موارد کاملا سلیقه ای می باشد و اگر با ذائقه شما و خانواده شما همخوانی ندارد حتما نیاز نیست آنها را رعایت کنید!

جادوی آب قلم در قورمه سبزی

استفاده از آب قلم گرچه سلیقه ای است اما می تواند به خوش طعم شدن و غلظت بیشتر خورشت قورمه سبزی کمک کند.

انتخاب لوبیا

در انتخاب لوبیا برای خورش قورمه سبزی بعضی ها از لوبیای قرمز و بعضی ها از لوبیا چیتی استفاده میکنند این مورد کاملاً سلیقه ای است اما لوبیا چیتی باعث می شود که غلظت آب خورش بیشتر شود.

لوبیا برای خورش

اگر می خواهید از لوبیای قرمز در خورش قرمه سبزی استفاده کنید بهتر است آن را یک ساعت قبل از اضافه کردن به خورش بپزید ، این کار باعث می شود که قرمزی رنگ لوبیا خارج شده و باعث قرمز شدن خورش مان نشود و خورش به رنگ سبز بماند.

لیمو عمانی

لیمو عمانی را پس از خیس کردن از وسط نصف کرده و هسته های آن را خارج کنید . این کار باعث می شود خورشت تلخ نشود و مزه لیمو کامل در خورش پخش شود.

بیشتر بخوانید
رسپی خورش اسپناساک، خوشمزه ترین غذای شمالی

در اواسط پخت می توان برای غلظت بیشتر و طعم بهتر یک قاشق رب انار به خورش اضافه کرد. این کار طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.

افزودنی ها

نیم ساعت قبل از اینکه خورش ما کاملاً آماده شود یک یا دو قاشق شنبلیله خشک را در روغن کمی تفت می دهیم و به خورش اضافه میکنیم این کار باعث می شود عطر و بوی غذای ما چندین برابر شود

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=20069

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها