داغ‌ترین‌ها

شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر

7

تکنیک های خوشمزه درست کردن شیرینی ناپلئونی

  • کد خبر : 21563
  • 15 تیر 1400 - 6:31
تکنیک های خوشمزه درست کردن شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنی هزار برگ است و به نوعی پای یا شیرینی سه لایه با اشاره دارد که دارای منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل فی نام اصلی این شیرینی ناپلئونی در فرانسه است. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در اکثر از کافه های فرانسه با این نام […]

شیرینی ناپلئونی

ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنی هزار برگ است و به نوعی پای یا شیرینی سه لایه با اشاره دارد که دارای منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل فی نام اصلی این شیرینی ناپلئونی در فرانسه است. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در اکثر از کافه های فرانسه با این نام فروخته می شود.

شیرینی ناپلئونی از خمیری با نام خمیر هزارلا که مبدأ اصلی فرانسوی دارد درست می شود. به طور سنتی در بین لایه های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی قرار می گیرد و سطح بالایی آن را با پودر قند می پوشانند. همچنین ممکن است به جای کرم کاستارد، از خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.

مواد لازم برای شیرینی ناپلئونی

خامه فرم گرفته : ۲ پیمانه خمیر هزارلا: یک بسته پودر قند : ۱/۲ پیمانه پودر پسته:به مقدار لازم
ناپلئونی با خمیر هزارلا
شیرینی ناپلونی با خمیر هزارلا

طرز تهیه شیرینی ناپلونی با خمیر هزارلا

خمیر ورقه ای را یا خودتان آماده کنید و یا از بیرون تهیه کنید و آن را به قطر نیم سانتی متر باز کنید و در ابعاد ۵ در ۳ سانتی متر برش بدهید به صورت یک مستطیل در بیاورید.

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و این خمیر ها را به آرامی در سینی جای گذاری کنید.

دمای فر را از یک ربع قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از ۱۰ دقیقه درجه فر را روی ۳۰۰ درجه فارنهایت بگذارید و خمیر به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود.

بیشتر بخوانید
سالم ترین روغن پخت و پز، کدوم روغنه؟

شما می توانید اضافه های خمیرتان را درون فر قرار بدهید تا از آن در بین مواد و یا برای تزئین استفاده کنید. توجه داشته باشید که تکه های اضافی باید تیره تر از خود خمیر شوند.

سینی حاوی خمیر را از فر بیرون آورید و بگذارید سرد شود.

هر خمیر را با چاقو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.

مواد میانی بین این دو لایه خمیر می تواند به دلخواه شما انواع کرم باشد. برای طعم دهی بیشتری می توانید رو کرم، پودر قند و تکه های اضافی مانده خمیر را که با دست پودر کرده اید به صورت یک لایه کامل بریزید.

نیم دیگر خمیری که برش زده بودید را بگذارید و روی آن را دوباره کرم بریزید و با پودر قند و تکه های اضافه مانده خمیز و کمی پودر پسته تزئین کنید.

شیرینی ناپلئونی
شیرینی ترد ناپلئونی

نکات تکمیلی در مورد ناپلئونی

ناپلئونی جزو کیک و شیرینی – شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
ناپلئونی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=21563

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها