کیک ماست
“کیک ماست” یکی از انواع کیک است که در آن ماست به عنوان یکی از مواد بکار برده می شود. این کیک هم بصورت پخته و هم بصورت نپخته وجود دارد.
مواد مورد نیاز کیک ماست
- مربا یا مارمالاد :۶۰ گرم
- آب :۱۵۰ میلی لیتر برای مخلوط کردن با مربا
- ژلاتین برای مخلوط کردن با آب و مربا :دو قاشق چایخوری در حدود ۵ گرم
- آب برای حل کردن ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری
- شیر:۱۰۰ میلی لیتر
- شکر برای حل کردن در داخل شیر:۵۰ گرم
- ژلاتین، برای مخلوط کردن با بقیه مواد:یک و یک دوم قاشق غذاخوری
- آب برای حل کردن ژلاتین:۲ قاشق غذاخوری
- خامه :۲۰۰ گرم
- ماست :۲۰۰ گرم
- آبلیمو :یک و یک دوم قاشق غذاخوری
روش تهیه کیک ماست
ابتدا مربا را از صافی عبور داده و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. در مرحله بعد ۵ گرم ژلاتین را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا دانه های ژلاتین در آب حل شود.
ژلاتین حل شده را با مربا مخلوط کرده و آن را از روی حرارت بردارید. مخلوط مربا و ژلاتین را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا ببندد.
در این میان یک و نیم قاشق غذاخوری ژلاتین را با دو قاشق آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم مدام هم بزنید تا دانه های ژلاتین در آب حل شود.
در مرحله بعدی شیر و شکر را داخل شیرجوش بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس ژلاتین حل شده را بریزید و از روی حرارت بردارید.
در این مرحله ۲۰۰ گرم خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد . سپس ۲۰۰ گرم ماست را افزوده و مجدد هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه آبلیمو را افزوده و مخلوط شیر و ژلاتین را هم بریزید و مواد را دوباره هم بزنید تا یکنواخت شود.
در نهایت مایه بدست آمده را روی ژله مربایی داخل قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد.
نکات تکمیلی در مورد کیک ماست
کیک ماست جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت است.
کیک ماست را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .