آموزش کامل و طرز تهیه سس کلم بروکلیچاشنیهای گوناگونی برای مزهدارتر کردن غذا بکار میروند که سسها جزئی از آنها هستند. سس مایونز، سس کچاپ، سس بشامل، سس تارتارو … جزو معروف ترین سس ها در جهان هستند. سس کلم بروکلی جزو سس هایی است که ممکن است نام آن را تا به حال نشنیده باشید اما اگر طعم کلم بروکلی را دوست داشته باشید، این سس همراه همیشگی غذاهایتان خواهد شد و طعم بی نظیر آن در خاطرتان می ماند. در این بخش از آشپزخانه رویش طرز تهیه سس پستوی کلم بروکلی را آموزش خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه سس پستوی کلم بروکلیمواد لازممیزان لازمکلم بروکلی خرد شده۱ پیمانهبرگ ریحان۲۰ عدددانه کاج یا گردو خرد شده۱/۴ پیمانهپنیر پارمزان۱/۴ پیمانهنمک۱/۲ قاشق چایخوریآب لیمو ترش۱ قاشق سوپخوریسیر ریز خرد شده۱ قاشق سوپخوریروغن زیتون خالص۱/۲ پیمانهطریقه درست کردن سس پستوی کلم بروکلیبرای تهیه این سس باید:کلم بروکلی ها را بشویید.یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.در کاسه ای آب و یخ بریزید.بروکلی های شسته و گل شده را داخل آب در حال جوش بریزید.بعد از دو دقیقه که کلم ها را خارج کنید و بلافاصله در کاسه آب یخ بریزید. به این روش بلانچ کردن می گویند.کلم بروکلی را به همراه برگ های ریحان در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.میوه درخت کاج یا گردو خرد شده را بیافزایید و مخلوط نمایید.به مواد پنیر پارمزان، نمک، آب لیمو ترش و سیر را افزوده و خیلی خوب مخلوط کنید.در مرحله آخر روغن زیتون را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.سس پستوی کلم بروکلی شما آماده است، نوش جانتان.نکات مهمبلانچ کردن سبب خوشرنگ تر شدن کلم بروکلی و حفظ خواص آن در طولانی مدت می شود.این سس خوشمزه را می توانید در تهیه انواع ماکارونی و پاستا و ساندویچ ها بکار بگیرید.مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
طرز تهیه سس کلم بروکلی؛ به همین راحتی
آموزش کامل و طرز تهیه سس کلم بروکلیچاشنیهای گوناگونی برای مزهدارتر کردن غذا بکار میروند که سسها جزئی از آنها هستند. سس مایونز، سس کچاپ، سس بشامل، سس تارتارو … جزو معروف ترین سس ها در جهان هستند. سس کلم بروکلی جزو سس هایی است که ممکن است نام آن را تا به حال نشنیده […]
- 839 بازدید
- يک دیدگاه
این چه نوشتار بست ،خجالت اوره
تو ایران همه دکتر ن ، اما یه دریغ از یه ذره عقل