داغ‌ترین‌ها

کی فکرش رو می کرد نوه پرویز پرستویی انقدر شبیهش باشه؟ امگا ۳ لاغر میکنه یا چاق؟ پست و استوری بازیگران ایرانی برای تبریک روز بازیگر به خودشان چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟ تست سریع سلامت ؛ کجای صورتتان چروک شده؟ اوضاع حمید معصومی نژاد بعد پخش فیلم سال گربه مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر نکته جالب عکس جدید جواد عزتی و الناز حبیبی طرز تهیه نمک سبز خوشمزه برای انواع غذا و سس ساعت طلایی خواب شب چه زمانی است؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۳ اردیبهشت طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ مهران رجبی قرار بود چه نسبتی با نقی پایتخت داشته باشه؟ یه دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور برای افزایش گلبول قرمز خون چی بخوریم؟ زندگی شخصی محسن قرائتی و عکسهای جوانی اش اندازه دقیق حبوبات آش رشته نذری و مجلسی فردوسی پور و میثاقی در پشت صحنه برنامه ۹۰ لازانیا کته ای بدون فر؛ رسپی که عاشقش میشی ضرر نوشابه مشکی بیشتره یا نوشابه زرد؟

4

طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ به همین راحتی

  • کد خبر : 26209
  • 24 دی 1400 - 22:49
طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ به همین راحتی

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگیسُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذاها به کار می‌رود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در […]


طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگیسُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذاها به کار می‌رود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با طرز تهیه سس فرانسوی آشنا خواهیم کرد.مواد لازم برای تهیه سس فرانسویمواد لازممیزان لازمآب نصفپیمانهسرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) نصف پیمانهپودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عددسس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غروغن زیتونیک پیمانهنمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه سس فرانسویمرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان….نکات مهماگر می خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، می توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی, شکر, سرکه, نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می شود.به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌گردد.

بیشتر بخوانید
ترفندی ساده برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26209

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها