طرز تهیه پاستا یا ماکارونی با سس بشامل عربیپاستا یکی از غذاهای خوشمزه است که ترکیب بسیار عالی با گوشت گاو ایجاد می کند و یک سس خامه ای به نام بشامل هم دارد که طعم اصلی غذا را ایجاد می کند. در این قسمت از آشپزخانه نمناک طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه با رسپی مصری ها را به شما توضیح خواهیم داد.مواد لازم ماکارونی با سس بشامل۶۸۰ گرم پاستای خشکیک قاشق غذا خوری روغن زیتونمواد لازم برای آمادهسازی گوشتیک قاشق غذا خوری روغن زیتونیک عدد پیاز قاچ خورده متوسط۲ حبه سیر له شده۹۰۰ گرم گوشت گاویک قاشق چای خوری نمکیک فنجان سس گوجه فرنگییک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شدهمواد لازم برای تهیه سس بشامل۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمکنصف فنجان آردیک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی۴ فنجان شیرنصف فنجان آبِ گوشت مرغ۱۱۳ گرم پنیر موزارلا با رطوبت کمیک عدد تخم مرغطرز تهیه ماکارونی با سس بشاملدمای گاز را روی ۴ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. ظرفی که قرار است آشپزی را داخل آن انجام دهید؛ به کمی روغن زیتون آغشته کنید. کمی آب نمک داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس پاستا ها را به آن اضافه کنید و بپزید و هم بزنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز به آن اضافه کنید.برای آماده کردن گوشتیک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. شعله را روی حالت ملایم قرار دهید.پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سیر را اضافه کنید و تا جایی آن را حرارت دهید که بوی سیر بیرون بزند که حدوداً بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه زمان می برد.در نهایت گوشت را اضافه کنید و گوشت را تا جایی بپزید که قهوه ای رنگ شود.نمک و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه بیشتر آن را بپزید تا کل آبِ گوشت تبخیر شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و جعفری را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید.طرز تهیه سس بشاملداخل یک ماهیتابه بزرگ کره را آب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.مقداری آرد داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا رنگ طلایی پیدا کند.کمی نمک و جوز هندی به آن اضافه کنید و به آرامی شیر را داخلش بریزید و خوب هم بزنید تا مواد گوله گوله نشود.سپس آب گوشت را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا از سوختگی جلوگیری شود و ترکیبی غلیظ به دست آید.حالا آن را از روی حرارت بردارید، پنیر موزارلا را اضافه کنید تا نرم شود.در یک کاسه کوچک یک عدد تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید و سس بشامل داغ را به آن اضافه کنید. دوباره ترکیب تخم مرغ با سس را داخل ماهیتابه بریزید.آغشته کردن پاستا به سسنصف پاستای پخته شده را داخل ظرف بریزید. ترکیب درست شده با گوشت قرمز را روی آن بریزید.دوباره پاستا ها را به آن اضافه کنید و روی گوشت قرمز قرار دهید و یک لایه کامل سس بشامل بریزید.حالا آن را داخل اجاق گذاشته تا حالت حبابی و طلایی پیدا کند که ۳۰ الی ۴۰ دقیقه طول می کشد. قبل از برش و مصرف، حداقل ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی
طرز تهیه پاستا یا ماکارونی با سس بشامل عربیپاستا یکی از غذاهای خوشمزه است که ترکیب بسیار عالی با گوشت گاو ایجاد می کند و یک سس خامه ای به نام بشامل هم دارد که طعم اصلی غذا را ایجاد می کند. در این قسمت از آشپزخانه نمناک طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه با […]
- 722 بازدید
- بدون دیدگاه