داغ‌ترین‌ها

پست و استوری بازیگران ایرانی برای تبریک روز بازیگر به خودشان چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟ تست سریع سلامت ؛ کجای صورتتان چروک شده؟ اوضاع حمید معصومی نژاد بعد پخش فیلم سال گربه مقدار حبوبات آبگوشت خوشمزه برای هر نفر نکته جالب عکس جدید جواد عزتی و الناز حبیبی طرز تهیه نمک سبز خوشمزه برای انواع غذا و سس ساعت طلایی خواب شب چه زمانی است؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۳ اردیبهشت طرز تهیه سس مایونز خونگی فوری، اونم بدون تخم مرغ مهران رجبی قرار بود چه نسبتی با نقی پایتخت داشته باشه؟ یه دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور برای افزایش گلبول قرمز خون چی بخوریم؟ زندگی شخصی محسن قرائتی و عکسهای جوانی اش اندازه دقیق حبوبات آش رشته نذری و مجلسی فردوسی پور و میثاقی در پشت صحنه برنامه ۹۰ لازانیا کته ای بدون فر؛ رسپی که عاشقش میشی ضرر نوشابه مشکی بیشتره یا نوشابه زرد؟ حس همسر بهرام رادان در روز تولد علی سنتوری فیلم‌های ترانه علیدوستی و شهاب حسینی

6

طرز تهیه سرکه خرما اصل

  • کد خبر : 27218
  • 22 خرداد 1401 - 1:54
طرز تهیه سرکه خرما اصل

طرز تهیه سرکه خرما خوشمزه و مقویسرکه انواع مختلفی دارد، سرکه خرما یکی از سرکه های خوش طعم و بی نظیر است که کاربرد بسیار زیادی در تهیه غذاهایی همچون سالاد، ماکارونی، خورشت یا سس مخصوص گوشت و ماهی دارد. این سرکه ارزش غذایی بالایی دارد و طرزتهیه آن راحت است. با مطالعه این بخش […]


طرز تهیه سرکه خرما خوشمزه و مقویسرکه انواع مختلفی دارد، سرکه خرما یکی از سرکه های خوش طعم و بی نظیر است که کاربرد بسیار زیادی در تهیه غذاهایی همچون سالاد، ماکارونی، خورشت یا سس مخصوص گوشت و ماهی دارد. این سرکه ارزش غذایی بالایی دارد و طرزتهیه آن راحت است. با مطالعه این بخش از آشپزخانه نمناک می توانید خیلی راحت خودتان در خانه سرکه خرما را تهیه نمایید.مواد لازم برای تهیه سرکه خرمامواد لازممقدارخرما۲ کیلو گرمآب جوشیده ۴ لیترنمک۱ قاشق غذاخوریسرکه۱/۲ لیترمایه خمیر۱ قاشق مربا خوریآموزش و مراحل طرز تهیه سرکه خرماهسته های خرما را جدا کرده و آنها را چرخ نمایید.یک ظرف غیر فلزی با دهانه بزرگ را بشویید و کامل خشک نمایید و خرما چرخ شده را در داخل آن بریزید.سایر مواد را درون ظرف اضافه نمایید و در آن را ببندید.۲۵ الی ۵۰ روز ظرف حاوی خرما و باقی مواد را در یک محل تاریک و نسبتا گرم نگهداری نمایید تا سرکه خرما آماده شود.بعد از آماده شدن سرکه خرما آن را با استفاده از یک پارچه تمیز صاف نمایید و سپس مورد استفاده قرار دهید.نکات مهمدر مدت این ۵۰ روز هر هفته یکبار در ظرف را باز نمایید و مواد داخل ظرف را با هم مخلوط نمایید تا مواد موجود در ظرف به طور یکسان تخمیر شوند.در تهیه سرکه خرما بهتر است از خرما یا رطب دارای شیره بیشترو شیرین تر استفاده نمایید.در طول عمل تبخیر محتویات سرکه بالا می آیند پس ظرف مورد استفاده در تهیه سرکه خرما باید به اندازه کافی بزرگ باشد.مخمر برای تسریع در تهیه سرکه استفاده می شود.

بیشتر بخوانید
آموزش کامل پخت منتو غذای افغانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27218

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها