داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

نکات فوق العاده و کاملا کاربردی در طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

  • کد خبر : 27286
  • 27 خرداد 1401 - 2:32
نکات فوق العاده و کاملا کاربردی در طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

کوبیده رو چجوری خوشمزه تر درست کنیم؟اگه شما هم مثل تقریبا همه ایرانی ها، دوست دارین خودتون کباب کوبیده درست کنید و دورهمی یا مهمونی هاتون رو خوشمزه تر پیش ببرید، پس دونستن فوت کوزه گری کباب کوبیده براتون ضروریه. نکاتی که ممکنه با هرچی قبلا خوندید و شنیدید فرق داشته باشه.وقتی بخوای این کباب […]


کوبیده رو چجوری خوشمزه تر درست کنیم؟اگه شما هم مثل تقریبا همه ایرانی ها، دوست دارین خودتون کباب کوبیده درست کنید و دورهمی یا مهمونی هاتون رو خوشمزه تر پیش ببرید، پس دونستن فوت کوزه گری کباب کوبیده براتون ضروریه. نکاتی که ممکنه با هرچی قبلا خوندید و شنیدید فرق داشته باشه.وقتی بخوای این کباب معروف و بی نهایت خوشمزه ایرانی رو درست کنی لازمه که همین نکاتی که ازش صحبت شد رو بلدی باشی و همچنین با یک سری ادویه جات خوب و حالت های مختلف پخت این نوع کباب نیاز آشنا باشی ، حالا اگه میخوای مهارت خودتو امتحان کنی میتونی با همراهی ما تو بخشی از چی بپزم آشپزخانه نمناک به ۱۰ تا از این نکات بی نظیر دست پیدا کنی :به هیچ وجه در تهیه مواد اولیه کباب کوبیده از پودر زردچوبه و جوش شیرین استفاده نکنید.هرگز مواد اضافی دیگری در مواد کباب کوبیده اضافه نکنید زیرا طعم اصیل کباب از بین می رود.به هیچ عنوان در مواد اولیه از چربی های اضافی مانند دنبه استفاده نکنید زیرا این چربی ها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روی سیخ می شوند.عدم ورز دادن یکی از عواملی است که باعث ریختن مواد کباب کوبیده از روی سیخ می شودهیچ وقت هنگام سرو ، برنج را روی کباب کوبیده نریزید،زیرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبیده خشک می گردد.نوع گوشت و میزان آن در کباب کوبیده در کیفیت و طعم آن به مقدار زیادی تأثیرگذار است.بعد از اینکه سیخ ها آماده شد برای مدتی آن ها را در یخچال بگذارید تا در هنگام کباب کردن از ریخته شدن گوشت بر روی آتش خودداری شود.به هیچ عنوان فراموش نکنید که آب پیاز باید گرفته شود و فقط باید پیاز رنده شده مورد استفاده قرار گیرد.خیلی ها از زردچوبه استفاده می کنند اما ما توصیه می کنیم از زردچوبه در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید زیرا از اساس ادویه های کباب کوبیده نمک و زعفران و فلفل بوده است.نکته آخر برای شما بحث سرو کباب کوبیده روباز میکنه که توصیه میشه حتما در کنار این غذای فوق‌العاده خوشمزه دوغ محلی را فراموش نکنید و همچنین سماق را نیز به این کباب اضافه کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دونات خوشمزه خونگی، بدون شیر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27286

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها