داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

35

حلوا با چه آردی خوشمزه تر میشه؟

  • کد خبر : 27742
  • 14 مرداد 1401 - 7:31
حلوا با چه آردی خوشمزه تر میشه؟

راهنمای انتخاب و خرید آرد مناسب حلواحلوا، یک دسر و شیرینی مشهور و قدیمی ایرانی است که از ترکیب آرد، هل، گلاب، زعفران و شکر تهیه می شود و از آن معمولا در مراسم ختم برای پذیرایی و همچنین به‌عنوان خیرات در ماه رمضان و ماه محرم و صفر استفاده می شود. حلوا انواع زیادی […]


راهنمای انتخاب و خرید آرد مناسب حلواحلوا، یک دسر و شیرینی مشهور و قدیمی ایرانی است که از ترکیب آرد، هل، گلاب، زعفران و شکر تهیه می شود و از آن معمولا در مراسم ختم برای پذیرایی و همچنین به‌عنوان خیرات در ماه رمضان و ماه محرم و صفر استفاده می شود. حلوا انواع زیادی دارد و در شهرهای ایران با طرز تهیه مختلفی درست می‌شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما خواهیم گفت حلوا با چه نوع آردی خوشمزه تر می شود؟ آموزش پخت حلوا به صورت تصویریبهترین آرد برای تهیه حلوابرای تهیه حلوا می توان از آرد گندم، آرد سفید، آرد برنج، آرد نخودچی، آرد جوانه گندم یا انواع دیگر استفاده نمود اما بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشد و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذی‌تر و خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.آرد نانوایی گلوتن بالایی دارد اما آرد سبوس‌دار یا آرد سنگک گلوتن پایینی دارد و حلوای لطیف‌تری به شما می‌دهد و حلوای شما سفت و کش‌دار نمی شود.نکات مهم در زمان تفت دادن آرد، شعله را کم کنید تا آرد نسوزد.آرد را قبل از استفاده الک کنید، برخی افراد نیز برای تهیه حلوای یکدست و لطیف آرد تفت داده شده را الک می‌کنند و سپس با روغن مخلوط می‌کنند.روغنی که به آرد اضافه می‌شود را از قبل گرم کنید تا با آرد تفت داده شده، هم دما باشد.روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید
نکات عدس پلویی واسه خوشمزه تر شدن غذاتون
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27742

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها