داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

6

ترفندی که جلوی سیاه شدن آب سیب رو میگیره

  • کد خبر : 28022
  • 06 شهریور 1401 - 10:02
ترفندی که جلوی سیاه شدن آب سیب رو میگیره

علت سیاه شدن آب سیب و بهترین راه جلوگیری از آنآب سیب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نوشیدنی ها است که ارزش غذایی آن با سیب تازه برابر است، به شرطی که آن را خودتان در خانه و از سیب تازه گرفته باشید. یکی از مشکلات پس از گرفتن آب سیب سیاه شدن […]


علت سیاه شدن آب سیب و بهترین راه جلوگیری از آنآب سیب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نوشیدنی ها است که ارزش غذایی آن با سیب تازه برابر است، به شرطی که آن را خودتان در خانه و از سیب تازه گرفته باشید. یکی از مشکلات پس از گرفتن آب سیب سیاه شدن آن است، برای جلوگیری از سیاه شدن آب سیب روش های مختلفی وجود دارد که در این بخش از نمناک به آنها می پردازیم.دلیل تیره و سیاه شدن آب سیبآب سیب پس از ۲۰ دقیقه سیاه می شود زیرا آنزیم ها و آهن موجود در آب سیب با اکسیژن واکنش شیمیایی می دهند و آب سیب به سرعت شروع به اکسید شدن می کند و تیره می شود.روش های جلوگیری از سیاه شدن آب سیببرای جلوگیری از اکسیداسیون سیب قبل از آب گیری و جلوگیری از سیاه شدن آب سیب به روش های زیر عمل کنید:افزودن آب لیمو به آب سیبقبل از گرفتن آب سیب، سیب ها را بشویید و برش بزنید و یک لیمو را فشار دهید و آب لیمو روی سطح سیب خرد شده بریزید. آب لیمو دارای ویتامین C و آنتی اکسیدان است و ویتامین C به کاهش سرعت اکسیداسیون کمک می کند. مشکل این روش این است که آب سیب مزه آب لیمو خواهد داد.ریختن سیب ها در آب و نمکقبل از گرفتن آب سیب، سیب ها را بشویید و برش بزنید. در یک ظرف آب و مقدار کمی نمک بریزید و برش های سیب را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بماند بعد آبکش کنید. بعد از آبکشی، سیب ها را خیلی زود در آب شیرین ریخته تا شوری آنها گرفته شود.ریختن سیب ها در آب و عسلقبل از گرفتن آب سیب، سیب ها را بشویید و برش بزنید.دو قاشق غذاخوری عسل را در یک فنجان آب بریزید و برش های سیب خود را به مدت ۳۰ ثانیه در این مخلوط خیس کنید و آنگاه آب آن را بگیرید. عسل به دلیل وجود ترکیباتی درون آن سبب توقف اکسیداسیون می شود. این روش سبب عوض شدن طعم آب سیب نخواهد شد.غوطه ور نمودن سیب ها در آب معمولیقبل از گرفتن آب سیب، سیب ها را بشویید و برش بزنید. درون ظرفی در ظرف پر از آب بریزید. برای اینکه برش های سیب روی آب شناور نشوند، یک حوله کاغذی تمیز روی ظرف بگذارید.افزودن آب آناناسقبل از گرفتن آب سیب، سیب ها را بشویید و برش بزنید. دو قاشق آب آناناس را به مقداری آب بیافزایید و برش های سیب را در آن بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید و آب سیب ها را بگیرید.قراردادن برش های سیب در کیسه های زیپ دارقبل از گرفتن آب سیب، سیب ها را بشویید و برش بزنید و برش های سیب را در کیسه های زیپ دار با فشار هوا قرار دهید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آش انار تهرانی، شیرازی و بختیاری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28022

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها