داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

اشتباه آشپزی که غذاتونو خراب میکنه

  • کد خبر : 28654
  • 09 آبان 1401 - 17:11
اشتباه آشپزی که غذاتونو خراب میکنه

اشتباهات رایج آشپزی که نادانسته انجام میدهیمهنر آشپزی یک چالش است، زیرا به مهارت، زمان و تمرکز زیادی نیاز دارد. هدف ایده آل این است؛ غذایی درست کنید که همه آن را بپسندند. شاید خیلی از شما ترفند های مهم آشپزی را ندانید و اشتباهاتی را مرتکب شوید که در این قسمت از نمناک؛ این […]


اشتباهات رایج آشپزی که نادانسته انجام میدهیمهنر آشپزی یک چالش است، زیرا به مهارت، زمان و تمرکز زیادی نیاز دارد. هدف ایده آل این است؛ غذایی درست کنید که همه آن را بپسندند. شاید خیلی از شما ترفند های مهم آشپزی را ندانید و اشتباهاتی را مرتکب شوید که در این قسمت از نمناک؛ این اشتباهات را به شما معرفی خواهیم کرد که حتی بعضی از آشپزان حرفه ‌ای هم مرتکب می شوند؛ پس با ما همراه باشید.پختنِ پاستا در آب بسیار کمآماده کردن پاستا ساده است؛ اما در حقیقت خیلی ها آن را سخت می کنند. شما باید به اندازه کافی برای پختنِ پاستا از آب استفاده کنید، در غیر اینصورت پاستا خیلی خشک و سفت می شود؛ یعنی برای نیم کیلو پاستای خشک، باید چهار لیتر آب استفاده کنید و حتی زمانی که پاستا در حال پخته شدن است هم، سطح آب باید بالاتر از آن باشد.در نظر نگرفتن زمان پختقبل از این که بخواهید کل غذا را بار بزارید، قطعاً باید مواد ریز را بپزید. خیلی ها به پختن پیاز و سیر توجه نمی‌ کنند؛ در صورتی که موادی مثل پیاز و سیر باید کاملا پخته و سرخ شده باشند و بعد آن ها را در غذای تان بریزید.اضافه کردن نمک در لحظه آخردر بعضی از رسپی های قدیمی به شما می‌ گویند که نمک را در انتهای کار به غذا اضافه کنید؛ اما در چنین حالتی غذا شور تر از حالت طبیعی می شود؛ پس بهتر است این کار را نکنید و نمک را حین آشپزی استفاده کنید.شکستن تخم مرغ در ظرف مخصوص آشپزیگاها تخم مرغ را در همان ظرف مخصوص آشپزی که می خواهید غذا را درست کنید، می شکنید اما این اشتباه است. شاید بعضی از تخم مرغ ها خراب باشند یا لکه خون داخل آن ها وجود داشته باشد که کارتان را خراب می‌ کند و گاهی اوقات مشخص نمی شود؛ پس حتما آنها را در ظرف جداگانه ای بشکنید.استفاده از قاشق برای جدا کردن گوشت چرخ کردهخیلی از شما از همان قاشق های آشپزی تان برای جدا کردن گوشت چرخ کرده استفاده می کنید؛ اما این کار اشتباه است. می‌ توانید از له کننده سیب زمینی برای انجام این کار کمک بگیرید، زیرا قاشق ماهیتابه را خط می اندازد و گوشت را هم خوب جدا نمی کند.آماده نکردن مواد غذایی از قبلبعضی افراد هنگام آشپزی شروع به خرد کردن و آماده کردن مواد می کنند؛ در صورتی که این کار اشتباه است. شما باید مواد را از قبل آماده کنید تا آشپزی تان بهتر از آب دربیاید.استفاده از چاقوی کُندچاقوی کند خطرناک تر از چیزی است که به نظر می رسد، زیرا راحت تر لیز می خورد و احتمال دارد که به دست های شما آسیب وارد کند. از طرفی کارتان هم یکدست و منظم پیش نمی رود؛ پس از چاقوی تیز استفاده کنید.نگهداری غلط از آووکادوپیش از این؛ عقیده ها بر این بود که باید هسته آووکادو را داخل آن نگه داشت تا از خراب شدن جلوگیری شود؛ اما متاسفانه این روش اشتباه است. برای اینکه پروسه اکسید شدن را به تاخیر بیندازید، کمی روغن زیتون را بعد از جدا کردن هسته به آووکادو بزنید و بعد آن را داخل ظرف گذاشته و در یخچال قرار دهید.پر کردن بیش از حد قابلمه و ماهیتابهبسیار مهم است که ماهتابه یا قابلمه فضای خالی داشته باشد.‌ پر کردن بیش از حد آن باعث می شود که ظرف پر از رطوبت شود، دما افت کند و طعم غذا هم خوب نشود و تحت تاثیر قرار بگیرد.توجه نکردن به تفاوت طعم سیرسیر طعم بسیار قوی دارد؛ اما نوع آماده سازی هم در طعم آن تفاوت ایجاد می کند؛ مثلاً اگر سیر را رنده کنید، طعمش به خوردِ غذا می رود. اگر آن را ریز خرد کنید، راحت تر می توانید سرخش کنید؛ اما اگر می خواهید فقط مقدار کمی از بو و طعم سیر داخل غذای تان باشد، یک سیر کامل را داخل غذا بیندازید. این نکات را بدانید تا اشتباها برای غذایی که به عنوان مثال میخواهید فقط عطر سیر در آن به مشام برسد، از روش نادرستی استفاده نکنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آش رشته با طعمی به سبک نذری های محرم
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28654

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها