داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

5

یه آش خوشمزه و مقوی، مخصوص هوای پاییز

  • کد خبر : 28682
  • 11 آبان 1401 - 17:22
یه آش خوشمزه و مقوی، مخصوص هوای پاییز

طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستونبسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آش‌ها در کشور ما از تنوع گسترده‌ای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آش‌های متفاوتی درست می‌شوند. اگر خانواده شما هم اهل […]


طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستونبسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آش‌ها در کشور ما از تنوع گسترده‌ای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آش‌های متفاوتی درست می‌شوند. اگر خانواده شما هم اهل خوردن آش هستند، حتما این آش پاییزی خوشمزه را که طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم، در یکی از این روزها تهیه کنید و دور هم نوش جان نمایید.مواد لازم تهیه آش پاییزی (آش بلغور)مواد لازممقداربلغور گندم ۲ لیواننخود۱ لیوانلوبیانصف لیواننمک و ادویهبه میزان لازمپیاز۲ عددسبزی آش ۵۰۰ گرمآب نارنج یا آبغوره۱/۳ لیوانعصاره قلم۱ تکهگوشت گوساله۳۰۰ گرمگوجه۴ عددطرز تهیه آش پاییزیپیاز را ریز خرد کنید.درون قابلمه ای پیاز خرد شده و کمی روغن بریزید.زمانی که پیاز طلایی و سبک شد، گوجه پوره شده را اضافه کنید.به مواد داخل قابلمه فلفل و زرد چوبه بیافزایید.نخود نیم پز و بلغور گندمی که از شب قبل خیس کرده اید، را به آن اضافه کنید.مقداری آب به قابلمه بیافزایید و بگذارید بلغور پخته و شکفته شود.بعد از پخت و لعاب دادن بلغور به آن لوبیا آبپز شده را بیافزایید.گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید.سبزی آش خرد شده شامل گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید، تره را به مواد آش بیافزایید.عصاره قلم، نمک، آب نارنج را درون قابلمه بریزید.در آخر پیازداغ را اضافه کرده و بگذارید چهل دقیقه با حرارت کم بپزد تا آش شما جا افتاده شود.نکات مهم حبوبات را از قبل خیس کرده و نیم پز نمایید.بلغور گندم را از شب قبل بخیسانید.گوشت را با پیاز و سیر آبپز و سپس ریش ریش کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک کشمشی بدون فر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28682

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها