داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

طرز تهیه همبرگر سفارشی و خوشمزه بدون گوشت

  • کد خبر : 28758
  • 19 آبان 1401 - 18:11
طرز تهیه همبرگر سفارشی و خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه همبرگر با سویا؛ همبرگر خانگی بدون گوشتهمبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است اما افراد گیاهخوار به دلیل استفاده از گوشت در همبرگر از مصرف آن خودداری می کنند. همبرگر با سویا یکی از خوراکی‌های محبوب گیاه‌خواران و کسانی است که به هر دلیلی از خوردن گوشت خودداری می‌کنند. […]


طرز تهیه همبرگر با سویا؛ همبرگر خانگی بدون گوشتهمبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است اما افراد گیاهخوار به دلیل استفاده از گوشت در همبرگر از مصرف آن خودداری می کنند. همبرگر با سویا یکی از خوراکی‌های محبوب گیاه‌خواران و کسانی است که به هر دلیلی از خوردن گوشت خودداری می‌کنند. اگر شما هم جزو این افراد هستید، با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید تا راحت ترین و کامل ترین روش طرز تهیه همبرگر با سویا را بیاموزید.مواد لازم برای تهیه همبرگر با سویامواد لازم میزان لازمسویا۱۵۰ گرمپیاز ۲ عدد متوسطآبلیمو۳ قاشق غذاخوریسبزی معطر خرد شده۲ قاشق غذاخوریسس خردل۱ قاشق غذاخوریتخم مرغ ۱ عددآرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوریآرد گندم ۱ قاشق غذاخوریپودر زیره سبز۱/۳ قاشق چای خورینمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازمطرز تهیه همبرگر با سویاسویا را درون ظرفی بریزید و مقداری به آن آب ولرم بیافزایید و اجازه دهید یک شب تا صبح خیس بخورد تا نفخش گرفته شود.(در صورت عجله داشتن سویا را ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در آب بخیسانید)سویا را آبکش و آب آن را کاملا بگیرید.سویا را در چرخ گوشت ریخته و دو مرتبه چرخ کنید.پیاز را پوست بگیرید و به همراه یک یا دو حبه سیر به دلخواه رنده کنید.آب پیاز را کاملا با دست بگیرید تا فقط تفاله‌ها باقی بمانند.سویا چرخ شده را درون مخلوط کن، میکسر یا غذاساز و… بریزید و با هم ترکیب کنید.به آن‌ آرد نخودچی، آرد گندم، سس خردل، سبزی‌های معطر، زیره، پودر سیرو نمک و فلفل را بیافزایید.پیاز را هم به مواد اضافه کنید.بعد از خمیری شکل شدن مواد را در ظرفی بریزید و تخم مرغ را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.بعد از ۵ دقیقه که همبرگرها حالت چسبندگی یافتند، مواد را به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دستتان بچرخانید تا به شکل گرد دربیاید.یک کیسه فریزر را روی سطح قرار دهید و همبرگر شکل داده با دست را روی آن بگذارید.یک پلاستیک فریزر دیگر روی آن قرار دهید.یک بشقاب را روی مواد فشار دهید تا پهن شود و ضخامت آن به حدود نیم سانتی متر برسد.همه مواد را به همین شکل فرم دهید.همبرگرهای شکل داده شده را نیم ساعت در یخچال یا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودشان را کاملا بگیرند.بعد از شکل گرفتن؛ همبرگرها را از یخچال خارج کنید و در روغن داغ سرخ کنید.می توانید همبرگرها را روی گریل کباب نمایید.نکات مهم تهیه همبرگردر صورت تمایل می توانید مقداری گوشت و کمی دنبه به مواد همبرگرتان اضافه کنید. گوشت را همراه با سویایی که خیسانده و آبکش کرده‌اید و آبش را خوب گرفته‌اید، دو مرتبه چرخ کنید و سپس باقی مراحل را پیش ببرید.می توانید همبرگر را آماده و با همان کیسه فریزر که زیر و روی آنها قرار دارد، در یک ظرف درب بسته قرار داده و در فریزر بگذارید.چرخ کردن دوبار سویا ضروری است زیرا هر چه سویاها ریزتر باشند، شکل دادن آن‌هاراحت تر است.اگر همبرگرتان شکل نمی گرفت و شل بود، کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.به جای آرد نخودچی می توانید از آرد سفید گندم یا آرد سوخاری استفاده کنید.به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک پودر شده استفاده کنید.استفاده بیش از حد از سبزی سبب تلخی همبرگر می شود.در صورت تمایل و یا وگان بودن می توانید سس خردل و تخم مرغ را حذف کنید.گرفتن آب پیاز سبب می شود که انسجام مواد از بین نرود.همبرگر را بعد از تهیه مواد در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28758

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها