طرز تهیه کوکو گردو با رب انارکوکو گردو یا آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد. این نوع کوکو در نقاط مختلف شمال کشور با دستورات متنوعی تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را با رسپی که در این بخش از آشپزخانه نمناک قرار داده ایم، تهیه کرده و در شب یلدا بر سر سفره غذایتان قرار دهید.مواد لازم برای تهیه کوکو گردو با رب انار برای ۴ نفرمواد لازممقدارگردو محلی۲۵۰ گرمپیاز۱ عددجعفری، چوچاق، وارنبو۵۰ گرمرب انار۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازمزردچوبه و روغنبه مقدار لازمطرز تهیه آغوز کوکوگردو را چرخ کنید و یا آسیاب کرده و در هاون بکوبید.پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را به طور کامل با دست بگیرید.سبزی را ریز خرد کنید.گردو و پیاز و سبزی را با هم ترکیب کنید.تخم مرغ ها را به مواد بیافزایید و مخلوط کنید.مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.مایه کوکو را به صورت گرد شکل داده و با کف دست تخت کنید، سپس درون روغن داغ سرخ کنید.پس از سرخ شدن دو طرف کوکوها، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.برای تهیه سس این غذا خوشمزه رب انار و رب گوجه را در ظرفی تفت دهید و کمی آب به آن بیافزایید و سپس، بعد از غلیظ شدن آن در کنار کوکو گردو سرو کنید.می توانید کوکو ها را درون ظرف سس بچینید و سپس یک قاشق سبزی معطر را به آن بیافزایید و اجازه دهید سس به خورد کوکوها برود.آغوز کوکو شما آماده است.نکات کلیدی طرز تهیه کوکوی گردوکوکو گردو را معمولا به همراه فسجان و برنج سرو می کنند.به جای سبزی های شمالی می توانید از هر سبزی معطری استفاده نمایید.کوکو گردو را می توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید.برای پف کردن بیشتر کوکو گردو می توانید ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مایه ی کوکو اضافه کنید.گردو را بیش از حد آسیاب و له نکنید تا کوکو بیش از اندازه چرب نشود.می توانید رب انار را به مواد کوکو نیز بیافزایید و سپس کوکو را در روغن سرخ کنید.نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردوزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد . کوکوی گردو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
کوکو گردو با رب انار؛ شام خوشمزه و ارزان شب یلدا
طرز تهیه کوکو گردو با رب انارکوکو گردو یا آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به استان های مازندران و گیلان می باشد. این نوع کوکو در نقاط مختلف شمال کشور با دستورات متنوعی تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را با رسپی که […]
- 391 بازدید
- بدون دیدگاه