داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

طرز تهیه مربای انجیر زرد با تمام فوت و فنش

  • کد خبر : 31418
  • 20 مرداد 1402 - 0:29
طرز تهیه مربای انجیر زرد با تمام فوت و فنش

طرز تهیه مربای انجیر زرد له نشده و مجلسیمربای انجیر زرد هم میتواند مثل مربای انجیر سیاه خوشمزه باشد، به شرط آنکه فوت و فون پخت مربای انجیر را دانسته و به دقت اجرا کنید. با ما در این بخش از آموزش مربا و دسر در نمناک همراه شوید تا رسپی خوشمزه ترین مربای انجیر […]


طرز تهیه مربای انجیر زرد له نشده و مجلسیمربای انجیر زرد هم میتواند مثل مربای انجیر سیاه خوشمزه باشد، به شرط آنکه فوت و فون پخت مربای انجیر را دانسته و به دقت اجرا کنید. با ما در این بخش از آموزش مربا و دسر در نمناک همراه شوید تا رسپی خوشمزه ترین مربای انجیر را بیاموزید.مواد لازم برای تهیه مربا انجیر زردمواد لازممقدارانجیر زرد۱ کیلوشکر۸۰۰ گرمآب۲ پیمانهزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریآبلیمو ترش۲ قاشق غذاخوریآموزش مربای انجیر زرد در نمناکابتدا انجیرها را خوب با دست بشویید تا تمیز شود و پوست روی آن‌ها را خوب بشورید. بعد انجیرها را داخل یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود و سپس با کمک چنگال روی آن‌ها چند سوراخ ایجاد کنید.سپس شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و اجازهدهید تا بجوشد. بهتر است حرارت را کم کنید تا شکر به‌طور کامل ذوب شود و اصلاً نیازی به هم‌زدن نباشد.حالا انجیرها را دانه‌دانه به شربت اضافه کنید. مواد را هم بزنید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد و مداوم کف روی مربا را بگیرید. اجازه دهید تا مربا غلیظ شود و انجیرها نرم شوند. مربا را بیش از اندازه نجوشانید تا رنگ آن کدر نشود.در این مرحله از تهیه مربا انجیر زعفرانی، شعله را خاموش کنید و زعفران سابیده‌شده غلیظ و آبلیموترش را به مربا اضافه کنید و هم بزنید. بعد از خنک شدن، مربا را داخل شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید در وعده‌های صبحانه و عصرانه با کره و خامه میل کنید. نوش جان!فوت و فن مربای انجیر زرد زعفرانیدر صورت تمایل میتوانید بجای آبلیموترش تازه، از نوک یک قاشق چایخوری جوهر لیمو استفاده کنید.اضافه کردن هل یا گلاب نیز به مربا کاملا سلیقه ای است.برای تهیه خوشمزه ترین مربای انجیر له شده، بهتر است از انجیر نرم و رسیده استفاده کنید تا در قوام پیدا کردن شربت له شود.مثل همیشه و طبق روال پخت انواع مرباها در نمناک، بازهم یادآور می شویم که بهتر است از قابلمه مسی یا لعابی برای پخت مربا استفاده کنید.برای خوش‌رنگ‌تر شدن می‌توانید بعد از پختن، درب قابلمه را بگذارید و برای چند ساعت در همین حالت بگذارید تا بماند.خواص مربای انجیر زرددر مطلب " تمام خواص و عوارض انجیر " کامل به فواید این میوه شگفت انگیز اشاره کردیم و حالا در مطلب مربای انجیر زرد به این مسئله اشاره می کنیم. این مربا خواص غذایی و بهداشتی متعددی دارد که به شرح زیر می‌توان به آن اشاره کرد:منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاانجیر زرد حاوی مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ویتامین C و E است. این آنتی‌اکسیدان‌ها به سلول‌های بدن کمک می‌کنند تا از آسیب‌های اکسیداتیو و نشانه‌های پیری جلوگیری کنند.کاهش التهاب‌هامربای انجیر زرد به دلیل حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فیتوشیمیایی دیگر مانند فنول‌ها و فلاوونوئیدها، می‌تواند در کاهش التهاب‌های بدن مؤثر باشد.تقویت سیستم ایمنیحضور ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها در انجیر زرد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و می‌تواند در مقابله با عفونت‌ها و بیماری‌ها موثر عمل کند.حفظ سلامت قلباین مربا به دلیل دارا بودن پتاسیم و فیبر قابل توجه می‌تواند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند و در کاهش فشار خون مفید باشد.کمک به گوارشفیبر موجود در انجیر زرد باعث افزایش حرکت روده‌ها و کاهش مشکلات گوارشی مانند یبوست می‌شود.افزایش انرژیمربای انجیر زرد دارای مقادیر زیادی قندهای طبیعی است که می‌تواند انرژی لازم برای فعالیت‌های روزمره را فراهم کند.تنظیم تعریقانجیر می‌تواند تعریق بدن را تنظیم کند و باعث کاهش یا افزایش تعداد ضربان قلب شود. این خاصیت می‌تواند در مدیریت برخی مشکلات تعریق زیاد کمک کند.ادرار آورانجیر به دلیل دارا بودن مواد ادرار آور می‌تواند، دفع ادرار را افزایش دهد.تنظیم حرارت بدنخواص خنک‌کننده انجیر باعث می‌شود که بتواند در تنظیم حرارت بدن مؤثر باشد و در تابستان‌های گرم به تنفس آسانتر کمک کند.افزایش وزنانجیر حاوی مقدار قابل توجهی کالری و قندها است که برای آنهایی که نیاز به افزایش وزن دارند مفید است. با مخلوط کردن انجیر با شیر و مصرف آن به عنوان میان وعده می‌توانید وزن خود را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید
ترفند رستوران ها برای رفع شوری قورمه سبزی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31418

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها