داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

غذاهایی که آدمو خنگ میکنه

  • کد خبر : 31580
  • 07 شهریور 1402 - 21:39
غذاهایی که آدمو خنگ میکنه

مواد غذایی خنگ کننده و مضر برای مغزهمیشه در مورد غذاهایی که شما را باهوش می کنند، تبلیغات زیادی وجود داشته است اما آیا تا به حال به غذاهایی فکر کرده اید که شما را احمق می کنند؟ محققان دانشگاه های معتبر مانند UCLA و دانشگاه آکسفورد دریافته اند که غذاهای خاصی وجود دارد که […]


مواد غذایی خنگ کننده و مضر برای مغزهمیشه در مورد غذاهایی که شما را باهوش می کنند، تبلیغات زیادی وجود داشته است اما آیا تا به حال به غذاهایی فکر کرده اید که شما را احمق می کنند؟ محققان دانشگاه های معتبر مانند UCLA و دانشگاه آکسفورد دریافته اند که غذاهای خاصی وجود دارد که شما را باهوش تر می کند و البته در نقطه مقابل، بد غذا خوردن بر هوشیاری، حافظه، خلق و خو و سیستم عصبی شما تأثیر می گذارد، غذاهایی که در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک لیست شده اند.شکرشکر برای شما مضر است و این چیز جدیدی نیست، اما نکته جدید این است که مصرف مقدار زیادی شکر در مدت زمان طولانی باعث مشکلات عصبی می شود. مصرف زیاد شکر بر حافظه و توانایی یادگیری شما تأثیر می گذارد. همچنین، قند بیش از حد در خون، استفاده سلول های مغز از انسولین را برای تجزیه قند برای کمک به پردازش افکار و احساسات کاهش می دهد و منجر به کاهش فعالیت مغز می شود.نمکنمک علاوه بر تأثیر بر ضربان قلب و فشار خون، بر عملکرد شناختی و مغز شما تأثیر می گذارد. نمک تصفیه شده نه تنها توانایی تفکر شما را مختل می کند، بلکه باعث بسیاری از مشکلات دیگر مانند بیماری های قلبی عروقی، سرطان و سکته می شود. سعی کنید نمک را در حد اعتدال مصرف کنید تا قدرت حافظه و مغزتان را سالها حفظ کنید.غذای ناسالمچیپس سیب زمینی، نوشابه، همبرگر و سیب زمینی سرخ شده دقیقا همان غذای ناسالمی است که برای جلوگیری از ضعف مغز نباید مصرف کنید. همه اینها خیلی خوشمزه به نظر می رسد، اما غذاهای ناسالم اعتیاد آور است و اعتیاد یک مشکل مغزی است تا جاییکه که ترک خوردن غذاهای ناسالم باعث ایجاد علائمی مشابه افسردگی و اضطراب می شود. مصرف مقادیر زیاد غذاهای ناسالم برای مدت طولانی می تواند منجر به از دست دادن حافظه و در برخی موارد بیماری آلزایمر شود.غذای سرخ شدهغذای سرخ شده به نوعی در لیست غذاهای ناسالم تلقی می شود و البته هنوز غذاهای سالمی وجود دارند که وقتی سرخ می شوند، ناسالم می شوند. به عنوان مثال، خوردن ماهی فواید بسیاری برای سلامتی دارد، اما خوردن ماهی سرخ شده ناسالم است. همین امر در مورد سایر غذاهای سرخ شده مانند مرغ نیز صدق می کند. با انتخاب غذاهای غیر سرخ شده هوشیار بمانید و از خنگ شدن خود جلوگیری کنید.قند و شیرین کننده های مصنوعیشیرین کننده های مصنوعی قدرت مغز شما را کم می کنند. مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی پاسخ مغز شما را کند کرده و در واقع شما را تبدیل به فردی احمق می کند. همچنین مصرف مقادیر زیاد شیرین کننده های مصنوعی برای مدت طولانی باعث آسیب مغزی می شود.چربی های ترانسمحققانی که مطالعه پیری مغز اورگان را انجام دادند دریافتند که مصرف چربی های ترانس با کوچک شدن مغز مرتبط است. این مطالعه ۱۰۴ بزرگسال بالای ۶۵ سال را مورد بررسی قرار داد و افراد را برای مصرف ۳۰ ماده مغذی در طول زمان مورد آزمایش قرار داد. یافته‌ها نشان می‌دهد افرادی که رژیم‌های غذایی با چربی ترانس بالا دارند، مانند افرادی که به بیماری آلزایمر مبتلا هستند، انقباض مغزی داشتند.غذاهای نیمه آماده و فرآوری شدهغذاهای از پیش پخته و فرآوری شده حاوی مواد شیمیایی مضری هستند که شما را احمق می کنند. نگهدارنده ها، افزودنی ها، رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی نمونه هایی از مواد شیمیایی موجود در این غذاها هستند که بر رفتار و عملکرد شناختی شما تأثیر می گذارند. مصرف مقادیر زیاد غذاهای فرآوری شده به آرامی سلول های عصبی شما را از بین می برد و باعث کوچک شدن مغز شما می شود.

بیشتر بخوانید
مواقعی که باید به آنتی بیوتیک ها نه بگویید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31580

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها