آشنایی با انواع چاشنی های خورشت کرفسخورش کرفس یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که عطر و طعم دلپذیری دارد. خورش کرفس معمولا از ترکیب گوشت، سبزی و… تهیه می شود. آشپزان حرفه ای برای تهیه یک خورش کرفس خوشمزه از بهترین چاشنی ها استفاده می کنند. در ادامه این بخش از نکات آشپزی نمناک به شما خواهیم گفت که بهترین چاشنی برای خورش کرفس چیست؟ و چطور یک خورش کرفس خوشمزه بپزیم؟لیموآب لیمو ترش از مهم ترین طعم دهنده های خورش کرفس است. در صورت استفاده از لیموعمانی از قبل آن را در آب بخیسانید و با چنگال سوراخ کرده و در نیم ساعت پایان به خورش اضافه کنید تا از تلخ شدن خورش جلوگیری شود.آبغورهاستفاده از آبغوره و گرد غوره در خورش کرفس طعم آن را بی نظیر می کند. زمانیکه گوشت پخته شد، یک ربع قبل از خاموش کردن حرارت آبغوره را به خورشت جا افتاده اضافه کنید.فلفل قرمزاگر این خورش را با طعمی تند دوست دارید، از فلفل قرمز و مقدار خیلی کمی زنجبیل تازه استفاده نمایید که طعم فوق العاده ای به خورش می دهد.آب نارنجآب نارنج نیز یکی از مهمترین چاشنی های ترش مزه برای چاشنی غذا محسوب می شود. میتوانید به جای لیمو عمانی در انتهای پخت به خورش آب نارنج اضافه کنید.رب گوجه فرنگیدر صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به خورش کرفس اضافه کنید، این کار باعث می شود خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد. در صورت افزودن رب گوجه فرنگی آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.غورهبرای تهیه خورش کرفس می توان از غوره به عنوان طعم دهنده استفاده نمود. زمانی که خورش جا افتاد، غوره را اضافه کنید و کمی صبر نمایید تا غوره ها بپزند ولی له نشوند.گرد لیمواز گردلیمو برای ترش کردن و مزه دار کردن سالاد و انواع غذا استفاده می شود. گرد لیمو از آسیاب لیمو خشک شده یا لیمو عمانی تهیه می شود،برای چاشنی خورش کرفس می توانید در انتهای پخت به آن گرد لیمو بیافزایید.ادویه های خورش کرفسدر تهیه خورشت کرفس از ادویه های چون فلفل سیاه، نمک، زرد چوبه می توان استفاده کرد. بهتر است برای خوش طعم شدن خورشت از ادویه های تازه استفاده کنید و ادویه ها را تفت دهید.زعفرانبرای خوش عطر شدن خورش کرفس می توانید در آخر ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید، این مرحله کاملا اختیاری است.راز خوشمزه شدن خورش کرفساز کرفس تازه استفاده کرده و به سراغ برگ های نرم تر و جوان تر بروید.بعد از شستن برگ های کرفس، حتما اجازه دهید تا در آبکش کمی خشک شود و سپس خرد کنید تا خورش آب نیاندازد.برای خوش رنگ تر شدن و غلیظ شدن خورش کرفس، از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در خورش استفاده کنید.خورش کرفس را روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲٫۵ تا ۳ ساعت بپزید تا جا بیفتد و روغن بیندازد.در تهیه این خورش از آب زیاد استفاده نکنید.به خورش در حال جوش یخ بیاندازید تا شوک وارد شده و روغن آزاد شود.برای تهیه خورش کرفس از گوشت گوسفندی استفاده کنید.اگر می خواهید از گوشت گوساله برای تهیه خورش کرفس خود استفاده کنید توصیه می کنیم از گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید.اضافه کردن چاشنی به خورشت در حال جوشیدن، روغن غذا را محو میکند.به جای آب از استاک یا همان عصاره گوشت حل شده در آب یا آب گوشت استفاده کنید.اگر گوشت قرمز دوست ندارید، خورش کرفس را با گوشت ران مرغ درست کنید.
چاشنی خورشت کرفس؛ طعم غذاتو مجلسی تر کن
آشنایی با انواع چاشنی های خورشت کرفسخورش کرفس یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که عطر و طعم دلپذیری دارد. خورش کرفس معمولا از ترکیب گوشت، سبزی و… تهیه می شود. آشپزان حرفه ای برای تهیه یک خورش کرفس خوشمزه از بهترین چاشنی ها استفاده می کنند. در ادامه این بخش از نکات آشپزی […]
- 246 بازدید
- بدون دیدگاه